Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa otti ansaitun voiton

 
FC PoPa otti ansaitun voiton

FC PoPa kohtasi FC Hämeenlinnan ja otti ansaitun voiton lukemin 3-1, maalintekijöinä kunnostautuivat Kari-Pekka Koivunen ja Juha Luoma, viimeinen maali merkittiin omaksi maaliksi.

Ensimmäiset minuutit FC Hämeenlinnan tahdissa

PoPan peli lähti käyntiin tahmeasti ja vierailijat hallitsivat ensimmäisiä minuutteja selvästi. Syöttötyöskentelyn ollessa luokatonta pääsi FC Hämeenlinna vaarallisiin vastahyökkäyksiin eikä PoPa saanut kenttätapahtumia hallintaansa. Vierailija siirtyikin johtoon reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen, keskitys maalille ja pallo pomppi Eetu Kokkiselle, joka laittoi pallon varmasti maaliin. Maali herätti kotijoukkueen pelaamaan ja isännät alkoivatkin pikkuhiljaa ottamaan otetta kenttätapahtumista. Ensimmäinen todellinen paikka siunaantui hyvässä vireessä olevalle Koivuselle mutta puolittaisen läpiajon maalivahti torjui. Muutama minuutti tästä ja Koivunen onnistui, Toni Junnila pääsi oikealta laidalta keskittämään takaviistoon, josta K-P laukoi pallon maaliin. Maalin jälkeen PoPa otti pelin selvemmin hallintaansa ja siirtyikin johtoon rangaistuspotkusta, Juuso Aalto rynnisti vasemmalta laidalta boksiin ja puolustaja joutui rikkomaan,Luoma toimitti pilkun varmasti maaliin. Näin tauolle PoPan johtaessa.

Toinen puoliaika PoPan hallintaa

Toisella puoliajalla PoPa esitti kauden parasta peliään eikä FC Hämeenlinna pysynyt isäntien kyydissä, vierailija ei saanut toisella puoliajalla yhtään laukausta Ville-Valtteri Tuumin vartioimalle maalille. PoPan syöttötyöskentely oli hyvällä tasolla ja Hämeenlinna joutui jatkuvasti rikkomaan ja ikävä kyllä vastustaja alkoi turhautumaan, josta kärsi Teemu Vihtilä, turhautunut vihulainen tuli polvi edellä Temeä kylkeen ja seurauksena kylkiluun murtuma ja 4-6 viikon sairasloma. Lopussa PoPa kaunisteli lukemia, kun Koivusen keskitys muutti suuntaa vastustajan puolustajasta ja painui omaan maaliin. Enempää maaleja ei nähty ja PoPalle ansaittu voitto lukemin 3-1.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää