Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPan kausi alkaa huomenna

 
PoPan kausi alkaa huomenna

Jälleen kerran pitkä talvi on takana ja taistelu pisteistä voi alkaa. FC PoPa aloittaa kautensa huomenna Kokkolassa maineikasta KPV:ta vastaan mutta ikävä kyllä kausi alkaa hallissa, koska Kokkolan keskuskenttä on talven jäljiltä huonossa kunnossa.

Alkukausi tärkeä

Miesten Ykkönen tulee olemaan tulevalla kaudella huippujännittävä ja jokaisesta pisteestä on tulossa kova taistelu. Jokaisella kaudella alku on aina tärkeä mutta tällä kaudella alun tärkeys tulee korostumaan.

PoPa lähtee huomiseen kauden avaukseen hyvillä mielin, sillä viime otteluissa joukkueen peli on alkanut loksahdella uomiinsa ja oma pelitapa on alkanut löytyä paremmin ja paremmin. Tietysti avaus hallissa tuo otteluun omat haaasteensa, koska PoPa on koko talven harjoitellut ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelannut ulkona.

Huomenna joukkueen pitää kestää kotijoukkueen kova alkurynnistys ja saada oma laadukas syöttöpeli toimimaan ja pelata omilla vahvuuksilla. Selvää on, että taistelu pisteistä tulee olemaan kova mutta joukkue odottaa innolla huomista avausta ja ensimmäistä tosipeliä.

Päävalmentaja Mika Halmetniemi odottaa joukkoineen innolla kauden avausta.

- Pitkä talvi takana ja vihdoinkin päästään pelaamaan pisteistä. Joka kauden alku on tärkeä eikä tämä kausi tuo tähän poikkeusta, lähdetään hakemaan omalla pelillä pistetiliä auki.

- Emme aliarvioi huomisia isäntiä, heillä on erittäin hyvät hyökkääjät, joiden kanssa meidän puolustuksen pitää olla tarkkana, lisäksi koko joukkue puolustaa erittäin kurinalaisesti ja meidän pitää löytää reikiä heidän tiiviistä pakastaan. Tietysti oman mausteensa tuo halli mutta emme anna sen vaikuttaa negatiivisesti vaan parempi päästä pelaamaan tasaisella, joskin kuluneella matolla kuin huonokuntoisella nurmella.

Huomisesta ottelusta on varmuudella sivussa Kari-Pekka Koivunen, muuten joukkue on terve.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää