Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla huomenna kotiavaus

 
PoPalla huomenna kotiavaus

FC PoPa kohtaa huomenna kotiavauksessaan FC Hämeenlinnan. Odotettavissa on tiukka ja jännittävä taistelu, sillä talvikaudella joukkueet kohtasivat kertaalleen Hämeenlinnassa ja Porissa ja molemmilla kerroilla kotijoukkueet olivat vahvempia lukemin 3-1.

Pisteitä saalistamaan

PoPan sarja-avaus oli pettymys, kun joukkue hävisi aneemisen esityksen jälkeen KPV:lle 1-0. Huominen vastus Hämeenlinna sen sijaan on saanut pistetilinsä auki, kun joukkue tasasi tiistaina pisteet Joensuun Jipon kanssa.

PoPa on tämän viikon harjoituksissa keskittynyt parantamaan omaa peliään ja tiukasti analysoinut edellisen ottelun ja varsinkin koko joukkueen hyökkäyspelaamisen pitää olla huomenna paljon parempaa ja aktiivisempaa, jotta pisteet jäisivät Poriin.

PoPalta ovat huomnisesta ottelusta varmuudella sivussa Juuso Aalto, jonka nilkkavamma vaatii pahimmassa tapauksessa leikkauksen ja Kari-Pekka Koivunen, jonka polvivamma vaatii vielä muutaman viikon kuntoutuksen.

Hämeenlinna on jonkun verran muuttunut viime kaudesta ja varsinkin fyysisellä puolella joukkue on vahvistunut, kun Jukka Vanninen palasi Hämeenlinnaan oltuaan monta vuotta FC Lahden kapteeni ja runkopelaaja, lisäksi puolustukseen hankittiin viime kausina PS Kemiä edustanut Ozeias Graziano, joka muodostaa porilaislähtöisen Tatu Mäkelän kanssa vahvan toppariparin. Taitoa joukkueeseen hankittin Jarno Eräsen muodossa.

Huomenna on edessä tiukka taistelu pisteistä ja PoPan ainoa tavoite on huomenna avata pistetili kolmen pisteen muodossa.

FC PoPa-FC Hämeenlinna huomenna kello 15:00 Porin stadionilla.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuusoAalto

Juuso Aalto

17.8.1990 Rauma
Tiedot

Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää