Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jazzilla ensimmäinen vieraspeli

 
Jazzilla ensimmäinen vieraspeli

Vieraspisteet päämääräänä

FC Jazzin Kakkosen kauden ensimmäinen vieraspeli pelataan lauantaina Tampereen Ratinassa.

Vastaan asettuu sarjanousija Tampere-Viipurin Ilves-Kissat, joka hävisi kauden avauspelissä Tikkurilan Palloseuralle 1-2.

Ilves-Kissat isännöi viime kaudella FC Jazzia Suomen Cupin ottelussa, joka päättyi porilaisten voittoon 0-3. Maalintekijöinä onnistuivat Kai Sillanpää ja kahdesti onnistunut Rami Ahonen.

Molemmat joukkueet ovat uudistuneet vuodessa, sillä FC Jazzin tuon Suomen Cupin pelin avauskokoonpanosta on lauantaina vain kolme miestä avauksessa. Ilves-Kissat puolestaan on hakenut Kakkoseen lukuisia uusia vahvistuksia, kuten Abu Sankoh (Koskenpojat), Tommi Rasinmäki (TPV) ja FC Hakasta lainattu Aleksi Nieminen.

Porilaisille peli on kauden ensimmäinen aidolla nurmimatolla.

- Edessä on taas mielenkiintoinen haaste ja tunnelmat ovat odottavat. Nurmikenttä luonnollisesti hidastaa peliä, mutta näen sen meille vain eduksi, FC Jazzin päävalmentaja Risto Virtanen toteaa.

FC Jazz pelasi kauden avausottelussa vahvan pelin. Joukkue kaatoi Tampereen Pallo-Veikot selvästi 4-1.

TPV-ottelussa Virtanen joutui jättämään kolme tervettä miestä kokoonpanon ulkopuolelle, mutta nyt samaa positiivista ongelmaa ei ole.

- Ei ole ei. Meille on tullut tällä viikolla ihmeellisiä loukkaantumisia, joten kaikki ovat kokoonpanossa, jotka ovat terveenä.

Toppari Jari Lamminen loukkasi selkänsä avauspelissä, Eero Lehtinen (pohje) ja Jussi Leinonen (nilkka) ovat teloneet itsensä treeneissä ja Miika Pertola kärsii poskiontelotulehduksesta.

- Jukka Ranne tulee avauskokoonpanoon Lammisen tilalle. Hänellä on varmasti paljon näyttöhaluja, kuten kaikilla muillakin. Kilpailu pelipaikoista on kova ja kausi on pitkä, joten toivottavasti pelaajat osaavat suhtautua asiaan.

Ilves-Kissat on Virtaselle varsin tuntematon vastustaja.

- Sen tiedän, että isokokoinen joukkue on vastassa. Erikoistilanteissa he ovat vaarallisia, joten rajaheitot ja kulmat on otettava tarkasti, outo joukkue.

Lisävirinää peliin tuo Ilves-Kissojen valmennustiimiin kuuluva Jussi Ristimäki, jonka kanssa Virtasen tiet ovat yhdistyneet ja eronneet vuosien aikana.

- Sanotaan näin, että Jussi Ristimäki on mulle haastava vastustaja, Virtanen hymähtää.

Ilves-Kissojen ja FC Jazzin kohtaaminen alkaa Ratinan stadionilla kello 16.00.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää