Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle vieraita pohjoisesta

 
PoPalle vieraita pohjoisesta

FC PoPan vieraaksi sunnuntaina saapuu yksi sarjan suurimmista suosikeista AC Oulu. Joukkueen piti tällä kaudella pelata Veikkausliigaa mutta lisenssisotkut pudottivat Juha Malisen suojatit yhden pykälän alemmas. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä sillä molemmilta on vielä avausvoitto ottamatta. PoPan kausi on lähtenyt kangerellen liikkeelle, kahden ottelun jälkeen pistetili on vielä avaamatta.

Haastava lähtökohta

PoPa kärsi kauden kotiavauksessaan kirvelevän tappion, kun FC Hämeenlinna haki 3-2 voiton yliajalla syntyneellä maalilla. Vaikka tappio tulikin niin joukkue esintyi huomattavasti paremmalla ilmeellä kuin kauden avausottelussa Kokkolassa. PoPalla oli lukematon määrä paikkoja voittaa ottelu mutta ratkaisuhetkillä maltti ja taito olivat kateissa ja omaan päähän syntyneet maalit tulivat kovista henkilökohtaisista virheistä.

Sunnuntaina joukkueen pitää edelleen parantaa omaa peliään ja saatava koko joukkueen puolustuspelaaminen sille tasolle mitä talvikaudella parhaimmillaan nähtiin. Sillä on selvää, että AC Oulu on yksi sarjan kovimmista vastustajista eikä helppoihin maaleihin ole varaa.

Oman haasteensa ottelulle tuo PoPan pienet kokoonpanomurheet, sillä sivussa on liuta pelaajia. Petri Viljanen huilaa viime pelissä tulleen punaisen kortin takia, Kari-Pekka Koivunen parantelee polvivammaansa vielä viikkoja, Juuso Aallolla on sama tilanne nilkkansa kanssa, Antti-Pekka Pihlainen loukkasi viime treeneissä takareitensä, josta löytyi tarkemmissa tutkimuksissa repeämä. Lisäksi viime ottelussa kolhuja saaneet Samu Ruisniemi ja Joni Vuorinen ovat alkuviikon harjoitelleet oman ohjelman mukaan.

Myrsky pyöri Oulussa

Jokainen jalkapalloa seuraava tietää, miten kovia aikoja Oulussa on vietetty viime ajat. Joukkue säilytti pelaamalla paikkansa Veikkausliigassa mutta ongelmat Veikkausliigan lisenssin kanssa pudottivat seuran sarjaporrasta alemmas. Vaikka seura joutuu hakemaan vauhtia Miesten Ykkösestä niin suurta joukkopakoa ei nähty, ainoastaan Pyry Kärkkäinen ja Jarkko Hurme siirtyivät toisiin veikkausliigaseuroihin. Jäljelle jäi nippu lahjakkaita pelaajia etunenässä Matias Ojala, jota pidetään tällä hetkellä tämän maan yhtenä lupaavimmista pelaajista. Nuorten tukena ovat kokeneet Janne Hietanen, Mika Nurmela ja FC Hakasta täksi kaudeksi kotiin saapunut Jani Kauppila.

Ottelusta on tulossa erittäin kiihkeä ja kotijoukkue tulee tekemään kaikkensa, että kolme pistettä jäisivät Poriin mutta ilman kovaa taistelua ja yhtenäistä koko joukkueen pelaamista tehtävästä tulee erittäin vaikea.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuusoAalto

Juuso Aalto

17.8.1990 Rauma
Tiedot

Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot

SamuRuisniemi

Samu Ruisniemi

16.12.1984 Ulvila
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot

Joni Vuorinen

5.11.1989
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää