Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPan tuskainen taival jatkuu

 
FC PoPan tuskainen taival jatkuu

FC PoPa kärsi eilen jo kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun sarjan suosikkeihin kuuluva AC Oulu oli vahvempi lukemin 2-0. Toisen puoliajan alussa kylvettiin tappion siemen, sillä vierailija onnistui maalinteossa 52 ja 53 minuutilla.

Taisteleva PoPa

PoPa joutui otteluun vaikeista lähtökohdista, sillä joukkueelta puuttu liuta pelaajia. Mutta PoPa oli selvästi päättänyt, että omaa nahkaa ei tulla myymään helpolla ja joukkue taistelikin ensimmäisen puoliajan todella hyvin ja jopa hallitsi ensimmäistä puoliaikaa. PoPan hyökkäykset kulkivat pääsääntöisesti vasemmalta laidalta, jossa Joni Vuorinen ja Teemu Vihtilä olivat hyvällä pelipäällä.

Vaikka PoPa jonkun verran hallitsi kenttätapahtumia niin ikävä kyllä jälleen kerran todelliset maalipaikat olivat vähissä. Mitä pidemmälle ensimmäinen puoliaika eteni sitä paremmin vierailijat pääsivät peliin mukaan ja varsinkin kokeneet Mika Nurmela ja Jani Kauppila paransivat peliään. Aivan puoliajan lopussa AC Oululla oli hyvä paikka siirtyä johtoon, kun harhasyötön päätteeksi Tuure Siira pääsi laukomaan boksista mutta onneksi laukaus sujahti vajaan metrin ohi maalin. Näin tauolle lukemissa 0-0.

Toisen puoliajan alku sysimusta

PoPan piti jatkaa toisella puoliajalla omaa aktiivista pelaamistaan ja vahvasti prässäämällä vaikeuttaa vierailijan syöttöpeliä. Mutta ne kuuluisat jalat olivat näköjään jääneet koppiin ja AC Oulu hallitsi alkua selvästi.

52 minuutilla nähtiin ottelun ensimmäinen maali, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi. Nurmela antoi loistavan kulman, joka painui suoraan maaliin Lauri Pirhosen käsien kautta. PoPa selvästi lannistui tästä maalista ja ei kulunut minuuttiakaan, kun peliä lyötiin lopullisesti pakettiin, PoPan prässi oli koko ajan askeleen perässä ja Siira vapautti Dritan Stafsulan läpiajoon, joka kiersi hallitusti Pirhosen ja laukoi pallon tyhjään maaliin.

Pikamaalien jälkeen ottelu tasoittui ja PoPakin pääsi hieman paremmin peliin mukaan ja saikin muutaman puolittaisen paikan kavennuksen tekoon mutta tänäänkin oli tehoton päivä eikä kotijoukkueen maalia nähty.

Jos ottelusta jotain positiivista hakee niin nuoret saivat ottelusta hyvää kokemusta, Aleksander Akbar pelasi koko ottelun kärjessä ennakkoluulottomasti ja pääsikin muutaman kerran laukomaan vaarallisesti. Lisäksi debyyttinsä miesten tasolla tekivät Toni Tuuri ja Justus Eronen.

PoPan kausi on lähtenyt käyntiin todella heikosti ja pistetili on vielä avaamatta ja tehtyjä maalejakin on vasta kaksi kappaletta. PoPan haaasteet jatkuvat ensi lauantaina, kun PoPa matkustaa vahvan PK-35:n vieraaksi.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aleksander Akbar

1.1.1992
Tiedot

LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot

TeemuVihtilä

Teemu Vihtilä

24.8.1980 Pori
Tiedot

Joni Vuorinen

5.11.1989
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää