Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa pistejahtiin Vantaalle

 
PoPa pistejahtiin Vantaalle

FC PoPa matkustaa huomenna Vantaalle pistejahtiin, kun vastaan asettuu kautensa vahvasti aloittanut PK-35. Molemmat joukkueet kohtasivat viime kierroksella oululaisjoukkueen, PoPa hävisi kotonaan AC Oululle 0-2, kun taas PK-35 haki Oulusta maukkaat pisteet kukistamalla OPS:n lukemin 2-1.

PoPa on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä nollalla pisteellä ja lauantain isännät ovat keränneet kolmesta ottelusta 7 pistettä, jolla keikutaan tällä hetkellä kärkikolmikossa.

Uskominen omaan peliin

PoPan alkukausi on ollut ongelmia täynnä ja ensimmäinen piste on vielä saavuttamatta. Joukkueen pelissä on paljon hyviä asioita mutta isot virheet otteluiden sisällä ovat pitäneet porilaiset toistaiseksi nollakerhossa. Viime sunnuntaina joukkue taisteli urhoollisesti AC Oulua vastaan mutta musta kaksiminuuttinen vesitti pistetehtailun.

Nyt joukkueelta tarvitaan uskoa omaan pelaamiseensa ja jokaisen pelaajan pitää nostaa omaa tasoaan, jotta pistetili aukeaisi. Viime otteluissa PoPan peli on mennyt eteenpäin mutta kovat virheet otteluiden sisällä ovat olleet toistaiseksi kompastuskivenä. Lisäksi joukkueella on isoja kokoonpanomurheita ja  huomenna puuttuvat Kari-Pekka Koivunen, Antti-Pekka Pihlainen, Juuso Aalto, Mohamed Fofana, Samu Ruisniemi ja Jussi Äijälä.

Huomenna joukkueen pitää pitäytyä omassa pelisuunnitelmassaan ja laitettava kannikkaa tekonurmeen, jotta pistetili vihdoin ja viimein aukeaisi. Mutta helppoa puhdetta ei ole luvassa, sillä huomisen isännät ovat aloittaneet kautensa hyvin ja omaavat vahvan joukkueen, joka on yksi koko sarjan laadukkaimmista.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuusoAalto

Juuso Aalto

17.8.1990 Rauma
Tiedot

Mohamed Fofana

21.10.1985
Tiedot

Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot

SamuRuisniemi

Samu Ruisniemi

16.12.1984 Ulvila
Tiedot

Jussi Äijälä

27.11.1988
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää