Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Avauspisteiden metsästys jatkuu

 
Avauspisteiden metsästys jatkuu

FC PoPa on huomenna kovan haasteen edessä, pistepussi on tällä hetkellä tyhjää täynnä ja täydennystä tarvitaan nopeasti ja tehtävää ei helpota yhtään se, että vastaan asettuu sarjan yksi suurimmista ennakkosuosikeista eli FC Lahti. Joukkueet pelasivat kauden alla harjoituspelin Lahdessa ja silloin päädyttiin tasatulokseen 1-1.

Uusia pelaajia mukana

PoPa esittelee huomenna ainakin kaksi uutta pelaajaa porilaisyleisölle, kun Mikael Liespuu ja Patrik Lomski tekevät debyyttinsä PoPan paidassa. Pelaajat ovat todella tervetulleita joukkueeseen, sillä PoPa kärsii tällä hetkellä kovasta loukkaantumissumasta. Huomisesta ottelusta ovat varmuudella sivussa Petri Viljanen, Jussi Äijälä, Kari-Pekka Koivunen, Aleksander Akbar ja Joni Vuorinen, joka huilaa pelikiellon takia. Lisäksi Deman, Juuso Aallon ja Antti-Pekka Pihlaisen pelaaminen on vielä epävarmaa.

Uskoa omaan tekemiseen

PoPa on siis aloittanut kauden surkeasti ja neljän ottelun jälkeen pistepussissa on nolla pistettä ja neljän ottelun jälkeen maaliero on masentava 2-9.

Mutta huomenna on mahdollisuus aloittaa kausi "uudestaan" ja keskittyä tuleviin otteluihin ja unohtaa menneet. Joukkueen pitää huomenna uskaltaa luottaa omaan pelitapaan ja luotettava omaan joukkueeseen ja puolustettava ja hyökättävä koko joukkueen voimin. Vaikka peli on ollut pahasti hakusessa on monissa otteluissa ollut hyviä hetkiä mutta ikävä kyllä hyvät hetket ovat jääneet karmaisevien virheiden alle, joista vastustajat ovat rokottaneet armottomasti. Se on selvää, että koko joukkueelle on ryhtiliikkeen paikka ja huomenna on uusi mahdollisuus taistella avauspisteistä. Jos joukkue pystyy huomenna pelaamaan tasollaan ja nimenomaan joukkueena niin kaikki mahdollisuudet on napata huomenna kauden avauspisteet.

Helppoa iltapuhdetta ei ole luvassa, sillä FC Lahti on sarjan yksi suurimmista voittajasuosikeista ja omaa vahvan rosterin. Keskialueella joukkueen peliä pyörittävät Jukka Veltheim, Teemu Turunen ja Jani Bäckman ja puolustus on todella vahva Hugo Mirandan ja Jukka Sinisalon johdolla. Joukkueen ehkä suurin tähti Rafael on vielä toipilaana eikä ole huomenna mukana.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Dema(William de Mattia)

Dema (William de Mattia)

28.4.1983 Santa Catarina, Brasilia
Tiedot

JuusoAalto

Juuso Aalto

17.8.1990 Rauma
Tiedot

Aleksander Akbar

1.1.1992
Tiedot

Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot

Mikael Liespuu

4.3.1991
Tiedot

Patrik Lomski

3.2.1989 Turku
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot

Joni Vuorinen

5.11.1989
Tiedot

Jussi Äijälä

27.11.1988
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää