Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPan seuraava mahdollisuus

 
PoPan seuraava mahdollisuus

FC PoPa yrittää huomenna katkaista karmaisevaa tappioputkeaan, kun Joensuussa vastaan asettuu Jippo. PoPa pelasi edellisen ottelunsa helatorstaina, kun HIFK oli vahvempi lukemin 3-1, tappio oli jo PoPan kuudes peräkkäinen!

Jippo sen sijaan on aloittanut kautensa kelvollisesti, sillä joukkue on saalistanut kuudesta ottelustaan neljä pistettä ja varsinkin joukkueen puolustuspelaaminen on varsin hyvällä tasolla, omiin on mennyt vasta kuusi maalia.

Pisteitä on tultava

PoPa on pelannut itsensä sen verran syvään suohon, että pisteitä on alettava pikkuhiljaa tippumaan tai keskikasti ja säilymiseen oikeuttavat sijat karkaavat liian kauas.

Helatorstaina PoPan ottelu alkoi kaamealla tavalla, kun HIFK siirtyi johtoon jo toisella minuutilla. Samanlaiseen alkuun ei huomenna ole varaa, koska Jippo on todella vahva joukkue päästessään johtoon. Huomenna PoPan pitää uskaltaa pelata omaa peliään ja hyökättävä vahvasti koko joukkueen voimin, sillä pelkällä puolustamisella avaimet annetaan kotijoukkueelle. Vaikka joukkueessa on tällä hetkellä kova tuska niin pelaajien taidot eivät ole mihinkään kadonneet vaan yksinkertaisesti pitää uskaltaa pitää palloa ja saada pidempiä ja vaarallisempia hyökkäyksiä, mitä ollaan alkukaudella nähty. Puolustuspelaamistakaan ei saa unohtaa vaan vastustajaan on iskettävä kiinni agressiivisemmin ja helpot virheet omassa päässä pitää loppua jos PoPa aikoo huomenna tulla kotiin pisteiden kanssa.

Lisäksi Jipolla on erittäin vaaralliset erikoistilanteet joiden pääpiruna häärii KPV:sta kotiutunut Tarmo Koivuranta ja PoPalla on varmasti muistissa viime ottelu, jossa HIFK rankaisi kahdesti erikoistilanteista.

Joni Vuorinen on kärsinyt pelikieltonsa ja tekee huomenna paluun kokoonpanoon. Sivussa ovat Petri Viljanen, Kari-Pekka Koivunen, Jussi Äijälä, Antti-Pekka Pihlainen ja Aleksander Akbar.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aleksander Akbar

1.1.1992
Tiedot

Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot

Joni Vuorinen

5.11.1989
Tiedot

Jussi Äijälä

27.11.1988
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää