Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla edessä kauden pisin vierasreissu

 

PoPalla edessä kauden pisin vierasreissu


FC PoPa suuntaa huomenna kohti Oulua, jossa joukkue yöpyy ja sunnuntaina matka jatkuu kohti Kemiä, jossa vastaan asettuu PS Kemi. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa tahmeasti, PS Kemi on kerännyt seitsemästä ottelustaan 10 pistettä ja PoPalla on ollut vieläkin vaikeampaa, sillä joukkueella on kasassa vaivaiset kolme pistettä. Molemmat joukkueet ottivat edellisestä ottelustaan voiton, PS Kemi kukisti KPV:n vieraissa 1-0 ja PoPa otti kauden ensimmäisen voittonsa, kun Jippo kaatui vieraissa 2-1.

Takana pieni tauko

PoPalla on ollut otteluista pieni tauko, sillä edellinen ottelu oli Joensuussa 6.6. Tauko tuli hyvään aikaan ja joukkue on päässyt hyvin harjoittelemaan ja on saanut loukkaantuneita pelaajia mukaan, joten tätäkin taustaa vasten sunnuntaina on kaikki mahdollisuudet napata pitkälltä reissulta pisteitä.

PoPa on alkuviikon harjoitellut A-junnujen päävalmentajan Tero Suonperän ja Antti Sumialan johdolla, kun päävalmentaja Mika Halmetniemi on ollut JVK:n kanssa Tanskassa, jossa on käynnissä U21 EM-lopputurnaus. Harjoituksissa ollaan pyritty korjaamaan asioita, jotka ovat enemmän ja vähemmän aiheuttaneet ongelmia. Tekemisen meininki on ollut hyvä ja joukkue lähteekin intoa puhkuen kohti Kemiä ja tavoitteena on tuoda mukanaan pisteitä ja mieluiten kolme kappaletta.

Petri Viljanen ja Kari-Pekka Koivunen ovat sunnuntaina varmuudella kokoonpanossa, molemmat ovat pystyneet harjoittelemaan koko viikon ja K-P kävikin eilen pelaamassa koko ottelun MuSan paidassa ja paikat kestivät. Sen sijaan Jussi Äijälän, Antti-Pekka Pihlaisen ja Kalle Multasen pelaaminen Kemissä on vielä epävarmaa.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mika Halmetniemi

10.2.1968
Tiedot

Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot

Kalle Multanen

7.4.1989
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot

AnttiSumiala

Antti Sumiala

20.2.1974 Pori
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot

Jussi Äijälä

27.11.1988
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää