Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musan Salaman vastuuvalmentaja vaihtuu

 

Musan Salaman vastuuvalmentaja vaihtuu


Risto Koskikangas jättää paikkansa edustusjoukkueen vastuuvalmentajana ja saappaisiin astuu kokenut 51-vuotias Risto Puustinen. Miehellä on vyöllään mm. Suomen mestaruus FC Jazzin apuvalmentajana vuodelta 1996. Lisäksi Puustinen on valmentanut urallaan mm. FC PoPaa. Koskikangas siirtyy apuvalmentajan paikalle, joten edustuksen peräsimessä nähdään erittäin kokenut ja motivoitunut kaksikko. Ristojen lisäksi valmennuksessa jatkaa Endre Kolar. MuSa on tällä hetkellä Kakkosen B-lohkossa viimeisenä saalistettuaan 12 ottelussa vain kolme pistettä.

"Homma tuli eteen nopeasti, mutta lähden mielelläni auttamaan joukkuetta. MuSassa ollaan yhtä suurta perhettä ja valmentamani 97-juniorien tilanne on hyvä, joten pystyin siirtymään edustusjoukkueeseen ilman ongelmia", kertoo Puustinen.

"Joukkue on pelannut alakanttiin ja valmennukseen tarvittiin lisää voimaa. Onneksi seuran sisältä löytyy tällaisia osaajia ja on myös loistava asia, että Koskikangas jatkaa Puustisen parina. Tällä ratkaisulla luodaan joukkueeseen myös jatkumoa, sillä Puustisella on pitkä sopimus MuSaan, joten kyseessä ei ole pelkästään syksyyn kestävä pesti", valottaa urheilujohtaja Petri Toivonen.

Niin Toivonen kuin Puustinenkin ovat yhtä mieltä siitä, että sarjassa säilyminen on edelleen selkeä tavoite ja se on myös toteutettavissa. "Sarja on täysin kahtia jakautunut ja suoran säilyjän paikka on vain kolmen voiton päässä. Säilyminen on siis täysin mahdollista, mutta vaatii postiviisen ryhtiliikkeen, sekä uskoa omaan tekemiseen. Mitään taikatemppuja emme odota Puustisen tekevän", analysoi Toivonen.

"Pystymme säilyttämään sarjapaikkamme tällä rosterilla, mutta se vaatii jokaiselta pelaajalta sitoutumista. Pelikurin on muututtava ja jokaisen jätkän pitää osallistua niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamiseenkin. Lisäksi roolitukseen ja suunnanmuutospeliin tehtävillä muutoksilla saamme varmasti hyviä tuloksia aikaan", sanoo Puustinen.

Risto Puustinen aloitti työnsä jo sunnuntaina vetämällä treenit edustusjoukkueelle. Ensimmäinen tosikoitos Puustisella ja joukkueella on edessään lauantaina 9.7, kun vastaan asettuu sarjan toiseksi viimeisenä maijaileva Turun Toverit.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää