Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa Tero Suonperän johdolla Espooseen

 

PoPa Tero Suonperän johdolla Espooseen


FC PoPa ja Mika Halmetniemi purkivat alkuviikolla sopimuksen yhteisellä päätöksellä ja huomenna joukkoja johtaa Espoossa Tero Suonperä. Viime ja tämän kauden Suonperä on toiminut PoPan A-junioreiden päävalmentajana. On mahdollista, että joukkueen valmennustiimiä tullaan vielä vahvistamaan mutta joka tapauksessa Suonperä siirtyy loppukaudeksi A-junioreiden päävalmentajan paikalta edustusjoukkueeseen.

Haastava tilanne

PoPa on tällä hetkellä sarjassa haastavassa ja vaikeassa tilanteessa ja kahdelta edelliseltä kierrokselta on tappio alla ja on selvää, että huomenna on tultava Espoosta pisteitä, mieluiten kolme kappaletta. Kotijoukkue on selvästi piristynyt ja seilaa tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Yhteensä huomisen isännät ovat keränneet kahdeksan pistettä, maalierolla 9-20. PoPan alkukausi on ollut tuskaa täynnä ja kymmenestä ottelusta on kasassa vaivaiset neljä pistettä, maalierolla 7-22.

Viimeiset hetket herätä

Kuten sanottua PoPa on tällä hetkellä haastavassa tilanteessa ja nyt alkaa olemaan viimeiset hetket herätä taistelemaan sarjapaikasta. Joukkueessa on tarpeeksi taitoa ja kokemusta kääntämään tämä tilanne voitoksi mutta tämävaatii jokaiselta pelaajalta maksimaalisen panoksen ja jokaisen pelaajan pitää  pystyä parempaan pelaamiseen, mitä alkukaudella on nähty.

Huomenna on uusi mahdollisuus näyttää joukkueen todellinen iskukyky ja laittaa kaikki peliin, mitä pelipaidan alta löytyy. Vaikeasta tilanteesta huolimatta joukkue on pystynyt alkuviikolla laadukkaaseen harjoitteluun ja toivottavasti huomenna kentällä nähdään ratkaisuvalmis PoPa. Helppoa ottelua ei ole missään tapauksessa odotettavissa, sillä FC Espoo on kotonaan vaarallinen vastus, joka pystyi edellisessä kotiottelussaan kaatamaan sarjan kärkiryhmiin kuuluvan PK-35 Vantaan.

Petri Viljanen tekee huomenna paluun kokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen mutta Patrik Lomski huilaa huomisen ottelun reisivamman takia ja Juha Luoma pelikiellon vuoksi.

PoPan tiedotteesta / rheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mika Halmetniemi

10.2.1968
Tiedot

Patrik Lomski

3.2.1989 Turku
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää