Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC KooTeePee ryösti kolme pistettä

 

FC KooTeePee ryösti kolme pistettä


FC PoPa hävisi eilen todella karmaisevalla tavalla, kun sarjan kärkiryhmiin kuuluva FC KooTeePee iski ottelun voittomaalin erotuomarin antamalla lisäajalla.

Isännät hallitsevat mutta vierailijat iskevät maalin

PoPa aloitti ottelun terävästi ja joukkue pystyi liikuttamaan palloa mallikkaasti eikä vierailija päässyt kunnolla peliin mukaan. Vaikka hallinta oli kotijoukkueella niin KooTeePee pystyi tiukalla puolustamisellaan pitämään kotijoukkueen laadukkaat paikat vähissä. Sen verran tiukasti vierailija puolusti, että PoPa joutui turvautumaan kaukolaukauksiin mutta Samu-Petteri Mäkelän ja Deman laukaukset Oskari Forsman selvitti kunnialla.

Kesken kotijoukkueen painostuksen vierailija siirtyi johtoon, pallo pelattiin laitaan, josta laadukas keskitys maalille Jukka Santalalle, joka oli jäänyt täysin vapaaksi ja hänellä oli helppo työ siirtää vierailijat johtoon.

Maali selvästi lamaannutti kotijoukkueen ja KooTeePee sai otteen pelistä ja pääsikin muutamaan todella vaaralliseen vastahyökkäykseen mutta onneksi nämä tilanteet päättyivät maalittomana.

Kamala loppu

PoPa tuli toiselle puoliajalle täynnä virtaa ja halusi keinolla millä hyvänsä tasoittaa ottelu. 52 minuutilla kotijoukkueen painostus palkittiin, Toni Junnila syötti maalin eteen, jossa kotkalaispuolustukselle tuli kommunikaatiokatkos ja Juha Luoma pääsi vitosen viivalta tuikkaamaan tasoituksen.

Maali herätti KooTeePeen ja joukkue alkoi selvästi enemmän hyökätä ja PoPan peli jostain syystä hieman passivoitui ja ote siirtyi selvästi Kotkalle. Enimmäkseen taistelua käytiin keskialueella eikä kumpikaan joukkue päässyt todellisille laatupaikoille ja pitkään näytti siltä, että pisteet jaetaan.

Ottelun lopussa alkoi tapahtua, kun kellossa oli jo 90 minuuttia Patrik Lomski pääsi laukomaan boksin sisältä mutta laukaus pamahti tolppaan, pallo jäi pyörimään rangaistusalueelle mutta Kalle Multanen ei ylettynyt jatkopalloon. 95 minuutilla PoPan taivas synkkeni, KooTeePee sai vajaasta puolesta kentästä vapaapotkun, jonka Niko Ikävalko lähetti maalille ja pallo päätyi Bega Tugushille, joka neljän puolustajan ahdisteluista huolimatta sai pallon kontrolliinsa ja nosti pallon hallitusti takukulmaan. Maalin jälkeen ehdittiin enää aloittaa ja tuomari vihelsi pelin päättyneeksi.

Eilen nähtiin, että voiton ja häviämisen ero voi olla hiuksenhieno ja ikävä kyllä jälleen kerran PoPa joutui nuolemaan tappion karvasta kalkkia. PoPan ottelut jatkuvat jo tulevana keskiviikkoa, kun KPV saapuu kylään ja on selvää, että tämä ottelu on pakko voittaa.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Dema(William de Mattia)

Dema (William de Mattia)

28.4.1983 Santa Catarina, Brasilia
Tiedot

ToniJunnila

Toni Junnila

31.12.1984 Pori
Tiedot

Patrik Lomski

3.2.1989 Turku
Tiedot

JuhaLuoma

Juha Luoma

10.1.1981 Pori
Tiedot

Kalle Multanen

7.4.1989
Tiedot

Samu-PetteriMäkelä

Samu-Petteri Mäkelä

9.11.1986 Pori
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää