Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla tärkeä ottelu

 

PoPalla tärkeä ottelu


FC PoPa kohtaa huomenna todella tärkeässä ottelussa KPV:n. Ottelu on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä ja molemmat joukkueet tarvitsevat huomenna voiton. Molempien viime kierroksen ottelu päättyi tappioon, PoPa hävisi kotonaan katkerasti FC KooTeePee:lle ja KPV joutui kotikentällään taipumaan FC Hämeenlinnalle 0-3.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi KPV:n voittoon 1-0.

Viime ottelussa paljon hyvää

PoPa kärsi viime lauantaina karmaisevan tappion, kun KooTeePee anasti kaikki kolme pistettä lukemin 2-1, ottelun voittomaali syntyi, kun kellossa oli yli 90 minuuttia. Vaikka tappio oli karvas niin tilanne on joukkueen kesken nollattu ja keskittyminen on aloitettu huomiseen otteluun.

Viime ottelussa oli paljon hyvää ja PoPa pystyi pitkästä aikaa selvästi hallitsemaan kenttätapahtumia hyvän syöttöpelinsä ansiosta. Ikävä kyllä hallinta ei tuonut PoPalle montaa kunnon tilannetta vaan joukkue joutui yrittämään laukauksia kauempaa mutta vastassa olikin joukkue, jonka koko joukkueen puolustuspelaaminen on tämän sarjan ehdotonta eliittiä.

PoPan pystyessä huomenna samanlaiseen syöttötyöskentelyyn kuin edellisessä ottelussa niin joukkueella on kaikki mahdollisuudet napata ottelusta kolme pistettä, jotka olisivat äärimmäisen tärkeät. PoPalla on varmasti muistissa joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Kokkolassa, jossa PoPa oli täysin aseeton eikä saanut yhtään laukausta kohti KPV:n maalia.

Huomenna pitää pystyä pelaamaan rennosti omilla vahvuuksilla ja huomioitava se tosiseikka, että edessä todella kova taistelu kolmesta pisteestä.

PoPalla on huomenna kaikki pelaajat käytettävissään.

Myös KPV on vaihtanut päävalmentajaa

KPV:ssa on PoPan tavoin vaihtunut kauden edetessä päävalmentaja, kun Keijo Hautamäen penkin päässä korvasi vielä viime kaudella Tampere Unitedissa pelannut Henri Myntti. Lisäksi hyökkäyksen kulmakivi Irakli Sirbiladze siirtyi FF Jaron riveihin ja Pietarsaaresta Kokkolaan matkasivat Timo Tahvanainen, Giorgi Khidesheli ja Sergii Shpak.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää