Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle toinen voitto putkeen

 

PoPalle toinen voitto putkeen


FC PoPa otti lauantaina toisen voittonsa putkeen, kun FC Hämeenlinna kaatui hyvän esityksen jälkeen lukemin 3-1, PoPan maalit merkittiin kahdesti osuneelle Demalle ja Teemu Vihtilälle.

Tasapainoinen puoliaika

FC PoPa tuli peliin vahvasti halliten alkuminuutteja mielin määrin. Jo muutamassa edellisessä pelissä toiminut syöttöpeli rullasi tänäänkin hyvällä tasolla ja varsinkin keskikentän kolmikko Toni Junnila, Dema ja Vihtilä ottivat keskikentän totaalisesti hallintaansa.

Ensimmäinen todellinen tekopaikka siunaantui Jussi Äijälälle, joka pääsi Vihtilän loistavasta syötöstä yksin läpi mutta vihulaisen maalivahti torjui tilanteen vaivoin kulmaksi. PoPa jatkoi painostustaan ja siirtyikin 29 minuutilla johtoon, kun Dema puski Vihtilän antaman kulman maaliin, kyseessä oli täysin samanlainen kuvio kuin edellisessä ottelussa KPV:ta vastaan.

PoPa ei passivoitunut maalistaan vaan jatkoi pelin hallintaa ja pääsi jatkuvasti FC Hämeenlinnan maalin tuntumaan mutta liiallinen siirtely ei tuottanut tulosta vaan joukkueen olisi pitänyt laukoa huomattavasti enemmän.

Sen verran vahva PoPa oli, että FC Hämeenlinna sai ensimmäisen kulmansa, kun peliä oli takana jo 45 minuuttia ja muutenkin PoPan puolustus hoiteli varmasti kotijoukkueen pitkät syötöt, jotka oli tarkoitettu puolustuksen selustaan.

Pilkusta ratkaisu

Toisella puoliajalla kotijoukkuekin pääsi hieman paremmin peliin mukaan ja saikin luotua painetta vierailijoiden päähän mutta maalipaikkoihin he eivät päässeet ja PoPa pyrki jatkuvasti syötönriiston jälkeen nopeisiin vastahyökkäyksiin mutta viimeiset syötöt eivät johtaneet kunnon tilanteisiin.

Pitkään näytti, että PoPa pystyy hyvällä koko joukkueen puolustuspelaamisella pitämään kotijoukkueen paikat nollassa. Mutta vartti ennen loppua alkoi tapahtua, FC Hämeenlinna sai heiton, joka pelattiin keskialueelle vapaaksi jätetylle Jukka Vanniselle, joka antoi linjan taakse loistavan syötön Aapo Lappalaiselle, joka pääsi nokikkain Lauri Pirhosen kanssa ja laukoi hallitun tasoituksen.

Kotijoukkueen vielä mutustellessa tasoitusta iski PoPa, Vihtilä pelasi Juuso Aallon  laidasta läpi ja Jussi Heikkinen joutui kaatamaan Aallon ja tuomari vei pallon pilkulle, tuomitun rankkarin Dema laukoi varmaakin varmemmin maaliin.

Tämän jälkeen kotijoukkue alkoi panostamaan lisää hyökkäykseen, joka antoi PoPalle mahdollisuuden nopeisiin vastahyökkäyksiin ja ottelun lisäajalla nähtiin ottelun lopullinen niitti, vaihdosta sisään tullut Patrik Lomski laukoi tulisesti ja maalivahti torjui vain vaivoin ja irtopalloon ehti ensimmäisenä Vihtilä, joka pamautti pallon voimalla ja tahdolla maalin kattoon. Tästä minuutti ja ottelun erotuomari vihelsi pilliin ottelun päättymisen merkiksi. Näin PoPalle kautta aikojen ensimmäinen voitto Kaurialassa.

PoPan tiivis kolmen ottelun viikko päättyi tänään ja saldoksi muodostui kuusi pistettä, jotka nostavat PoPan taulukossa yhden pykälän ylöspäin. 14 ottelun jälkeen kasassa on 13 pistettä ja suoran säilyjän paikka on enää pisteen päässä. PoPan ottelut jatkuvat viikon päästä maanantaina AC Oulun vieraana.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuusoAalto

Juuso Aalto

17.8.1990 Rauma
Tiedot

Williamde Mattia

William de Mattia

28.4.1983 Santa Catarina, Brasilia
Tiedot

ToniJunnila

Toni Junnila

31.12.1984 Pori
Tiedot

Patrik Lomski

3.2.1989 Turku
Tiedot

LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot

LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot

TeemuVihtilä

Teemu Vihtilä

24.8.1980 Pori
Tiedot

Jussi Äijälä

27.11.1988
Tiedot


Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi

Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi

Suomi on Euroopan jalkapalloilumaista pohjoisin ja melkein myös pienin.

Lue lisää
Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää