Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz vahvistaa organisaatiotaan

 

FC Jazz vahvistaa organisaatiotaan


FC Jazz vahvistaa organisaatiotaan kokeneella porilaisella jalkapalloalan ammattilaisella. Jouni Joensuu aloittaa 1. lokakuuta FC Jazzissa johtotehtävissä. Joensuun toimenkuvana on uuden liiketoiminnan käynnistäminen ja seuratoiminnan kehittäminen sekä johtaminen.

Joensuun palkkaus on osa FC Jazzin 2015 strategian toteuttamista, joka tähtää erityisesti seuratoiminnan laadun kehittämiseen.

- Olemme hakeneet kevään ja kesän ajan organisaatioon vahvistusta. Meille tuli lukuisia hakemuksia ympäri Suomea. Heistä valitsimme henkilön, joka vie varmuudella seuramme asioita voimakkaasti eteenpäin, FC Jazzin puheenjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki toteaa tyytyväisenä.

Joensuun nimittämisen yhteydessä FC Jazz tekee organisaatiouudistuksen, jossa Teemu Eskola siirtyy vastaamaan seuran valmennuspäällikkönä 13-18 -vuotiaiden urheilullisen toiminnan johtamisesta ja junioripäällikkö Joonas Laurikainen alle 13- vuotiaiden urheilullisen toiminnan johtamisesta.

- Tämä on meiltä vahva panostus valmennuksen laadun kehittämiseen, jolla varmistamme, että toimintamme kehittyy myös jatkossa, Leivo-Jokimäki sanoo.

Jouni Joensuu on seurannut viime vuodet tarkasti FC Jazzin toimintaa.

- Tulen tukemaan erinomaista työtä, jota seurassa tehdään. Vahva panostus junioritoimintaan on jalkapalloseuralle ainoa mahdollisuus edetä ja kehittyä, Joensuu tiivistää.

FC Jazzin päävalmentajan paikka avautui viime perjantaina. Jouni Joensuu ja FC Jazz sopivat viikonloppuna, että Joensuu ottaa edustusjoukkueen päävalmentajavastuun seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi.

- Olimme jo aikaisemmin sopineet "Jokken" kanssa uudesta toimenkuvasta. Kun edustusjoukkue tarvitsi apua, hän oli hyvin luonnollinen valinta parin kuukauden päävalmentajapestiin, Leivo-Jokimäki sanoo.

Jouni Joensuu valmentaa FC Jazzin edustusjoukkuetta yhdessä Seppo Sulosen kanssa. Joukkueenjohtajana jatkaa Rauli Alakruuvi, managerina Heimo Piira ja huoltajina Tommi Turunen sekä Jorma Murto.

FC Jazzin strategia 2015 vahvistetaan loppuvuoden aikana.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää