Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle tappio tärkeässä pelissä

 

PoPalle tappio tärkeässä pelissä


FC PoPa kohtasi eilen todellisessa kuuden pisteen ottelussa HIFK:n ja joutui ikävä kyllä taipumaan tappioon lukemin 2-1, PoPan ainokaisen viimeisteli Victor Solomon.

HIFK hallitsee ensimmäistä puoliaikaa

Ottelun tärkeys näkyi enemmän kotijoukkueen pelissä, syöttötyöskentely oli hermostunutta ja heikkoa, kun taas HIFK pelasi oman suunnitelmansa mukaan ja sai pelin hallinnan itselleen.

Vierailijoilla oli reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen hyvä paikka siirtyä johtoon mutta GBK:sta lainalla ollut maalivahti Teemu Parpala vesitti aikeet hyvällä ulostulollaan.

PoPa ei saanut missään vaiheessa puoliaikaa omaa peliään kulkemaan ja ensimmäinen 45 minuuttinen mentiin selvästi vierasjoukkueen tahdissa. Vaikka hallinta olikin vierailijoilla niin yhtä paikkaa lukuunottamatta heidän maalintekopaikkansa jäivät minimiin.

PoPa menetti johtonsa

Kotijoukkue asteli toiselle puoliajalle huomnattavasti päättäväisemmin ja hallitsikin ensimmäisiä minuutteja selvästi ja HIFK joutui puolustuskannalle.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 61 minuutilla, kun Deman keskitys tavoitti Solomonin, joka puski isännät johtoon. Ottelu jatkui maalin jälkeen lievässä PoPan hallinnassa mutta vain kuusi minuuttia johtomaalista HIFK tasoitti ottelun harmittomalta näyttäneestä tilanteesta. Pallo pelattiin puolustuksen selustaan ja epäonnistunut keskitys päätyi Daniel Antmanille, jonka laukaus lipui tuskastuttavan hiljaa yli maaliviivan.

Tasoitus tiesi sitä, että PoPan oli pakko panostaa lisää hyökkäykseen, sillä tasapeli ei olisi tässä tilanteessa joukkuetta hirveästi auttanut. Mutta todellista kiriä kotijoukkue ei saanut päälle vaan HIFK pääsi muutamaan todella vaaralliseen vcastahyökkäykseen mutta huono viimeistely esti vielä tässä vaiheessa vierailijoiden johdon.

81 minuutilla PoPan taivas musteni, HIFK purkaa PoPan paitsioansan ja Miikka Kärkkäinen karkaa maalintekoon ja nostaa pallon ohi Parpalan. Tämä maali lamaannutti kotijoukkueen täysin ja näin HIFK juhli tärkeää voittoa lukemin 2-1.

Vaikea paikka

PoPa on tällä hetkellä todellisessa sillassa ja tippuminen sarjaporrasta alemmas alkaa näyttää todennäköiseltä. PoPalla on kuusi ottelua jäljellä ja eroa viimeisellä säilyjän paikalla oleva HIFK on jo 10 pisteen karussa ja on pelannut yhden ottelun vähemmän. Mutta kaikesta huolimatta taistelu jatkuu ja sunnuntaina Poriin saapuu Jippo.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää