Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla viimeinen oljenkorsi

 

PoPalla viimeinen oljenkorsi


FC PoPa jatkaa sunnuntaina otteluitaan, kun Jippo saapuu Poriin. Tämä on PoPan viimeinen oljenkorsi säilymiseen ja ainoastaan voitto pitää PoPan säilymistaistelussa jollain tavalla mukana.

PoPa on tällä hetkellä viimeisellä säilyjän paikalla olevasta HIFK:sta 10 pisteen päässä, kun jäljellä on kuusi ottelua. Sunnuntain vastus Jippo on kerännyt tässä vaiheessa kautta 11 pistettä enemmän kuin PoPa.

Joukkueiden kauden ensimmäinen  kohtaaminen Joensuussa päättyi PoPan 2-1 voittoon, PoPan ensimmäinen maali merkittiin omaksi maaliksi ja toisen iski Juuso Aalto.

Loppukausi kunnialla loppuun

PoPa kärsi maanantaina pahan tappion, kun HIFK anasti Porista kaikki pisteet lukemin 2-1. Tappio sysäsi PoPan entistä lähemmäs tippumista mutta vielä on olemassa pieni sauma säilyä mutta ihme vaatii käytännössä kaikkien loppujen otteluiden voittamista ja samalla HIFK:n ja Jipon todella huonoa loppukautta.

Joukkue on päättänyt, että loppukausi pelataan kunnialla loppuun ja jokaista jäljellä olevaa ottelua lähdetään voittamaan ja kauden jälkeen katsotaan mihin se riitti. Nyt joukkueen pitää kaivaa peliinsä rentous, joka on koko kauden loistanut poissaolollaan ja nimenomaan pelattava palloa maata pitkin eikä roiskia palloa ilman mitään päämäärää, mitä tapahtui edellisessä ottelussa.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta joukkue laittaa sunnuntaina kaiken likoon ja yrittää kaikin keinoin ottaa kauden toisen kotivoittonsa.

Kalle Multanen siirtyy LoPaan

Loppukauden kokoonpanossa tapahtuu ainakin muutama muutos, Kalle Multanen siirtyy loppukaudeksi LoPaan ja Kennedy Owusu-Ansah pelaa PoPan riveissä loppukauden.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kalle Multanen

7.4.1989
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää