Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PS Kemi saapuu Poriin

 

PS Kemi saapuu Poriin


FC PoPa jatkaa pelejään huomenna, kun PS Kemi saapuu Poriin. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Kemissä 0-0.

Joukkueilla erilaiset lähtökohdat otteluun

Suurella todennäköisyydellä PoPan kamala kausi tulee päättymään tippumiseen mutta PS Kemillä on pieni sauma vielä säilyä sarjassa mutta joukkue tarvitsee huomenna ehdottomasti voiton.

Vaikka PoPan saumat säilymiseen ovat pitkälti menneet niin joukkue on koko ajan pyrkinyt harjoittelemaan laadukkaasti vaikka jokaisen pelaajan takaraivossa jyskyttää ajatus siitä, että kausi on ollut todella surkea. Huomenna joukkueella ei ole paineita, joten tämän pitää näkyä positiivisena kentällä ja vaikka tilanne on vaikea niin pelin alkaessa jokaisen kentällä olevan pitää taistella ja pelata kausi loppuun.

PoPasta siirtyivät elokuun lopussa muihin seuroihin kolme pelaajaa, Dema FC Hakaan ja Jussi Äijälä, Joni Vuorinen ja Kalle Multanen Lopaan. Lisäksi huomisesta ottelusta ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa Teemu Vihtilä ja Petri Viljanen, Lauri Pirhosen pelaaminen on vielä epävarmaa. Kapean kokoonpanon vuoksi huomenna kentällä tullaan varmasti näkemään seuran A-junioreita, joilla on nyt loistava mahdollisuus näyttää osaamisensa tällä tasolla.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää