Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle kauden toinen kotivoitto

 

PoPalle kauden toinen kotivoitto


FC PoPa ja PS Kemi tarjosivat lauantaina harvalukuiselle yleisölle vauhdikkaan kamppailun, joka päättyi PoPan 4-2 voittoon. Kotijoukkueen maalintekijöinä olivat Antti-Pekka Pihlainen, kahdesti osunut Victor Solomon ja Juuso Aalto.

Pihlainen puskee isännät johtoon

PoPa joutui loukkaantumisten vuoksi nostamaan omia A-junioreita aina avaukseen asti ja nuoret miehet pelasivat kelpo ottelun ja täyttivät kentällä paikkansa.

Kotijoukkue aloitti ottelun vauhdikkaasti ja hallitsi ottelun alkua selvästi. Vaikka joukkue on jo melkein tuomittu putoamaan niin tämä ei kentällä näkynyt vaan päinvastoin, joukkueen hyökkäyspelaaminen aiheutti harmaita hiuksia PS Kemin puolustukselle ja koko joukkueen puolustuspelaaminen pallon menettämisen jälkeen oli esimerkillistä.

Kotijoukkueen ansaittu johtomaali syntyi 30 minuutin pelin jälkeen, kun Toni Junnilan antama kulma tavoitti Pihlaisen, joka puski pallon voimalla maaliin.

PoPan peli passivoitui johtomaalin jälkeen ja vierailijat ottivat otteen pelistä. PS Kemi tasoitti ottelun 39 minuutilla, kun Emenike Uchenna Mbachu pääsi ensimmäisenä irtopalloon ja laukoi pallon hallitusti maaliin. 42 minuutilla vierailijat siirtyivät johtoon, Miikka Sjöros joutui rikkomaan vierailijoiden Daniel Stevensiä pilkun arvoisesti, tuomitun pilkun Tuomas Tyystälä laukoi varmasti maaliin. Näin tauolle vierailijoiden johtaessa 2-1.

Toinen puoliaika kotijoukkueen komennossa

Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa tulleet takaiskut eivät lannistaneet kotijoukkuetta vaan toiselle puoliajalle asteli sisuuntunut kotijoukkue, joka halusi taistella voitosta loppuun asti.

PoPan hallinnasta huolimatta todelliset maalipaikat jäivät alussa vähiin mutta onneksi 66 minuutilla syntyi vapauttava tasoitusmaali, Solomon taisteli pallon hienosti itselleen ja laukoi isännät tasoihin.

77 minuutilla nähtiin ottelun voittomaali, Aalto kieputti vierailijoiden puolustuksen solmuun ja vihulainen joutui rikkomaan ja tuomarilla ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin viedä pallo toisen kerran tässä ottelussa pilkulle, Aalto laukoi itse hankkimansa pilkun varmasti vasempaan alakulmaan.

Lopussa PS Kemi haki tasoitusta keinolla millä hyvänsä mutta tämä kostautui ja 88 minuutilla Solomon laittoi ottelun lopullisesti pakettiin viimeistelemällä Aleksander Akbarin syötöstä ottelun loppulukemiksi 4-2.

PoPan ottelut jatkuvat jo keskiviikkona, kun FC Viikingit saapuu Poriin. Ottelu alkaa kello 18.30.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuusoAalto

Juuso Aalto

17.8.1990 Rauma
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää