Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maaginen Mäkinen torjui pisteet PoPalle

 

Maaginen Mäkinen torjui pisteet PoPalle


Porin lauantai-iltapäivässä pelattu futsal liigan avauskamppailu noudatti tarkkaan ennakkoon kaavailtua kaavaa. KadY piti palloa ja hallitsi, PoPa iski vastaan terävästi ja tehokkaasti. Loppujen lopuksi valotaululla seisoi PoPan riemukas kotivoitto 3-2 (2-1).

Ottelu alkuminuuteilla molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta ottelun avausmaalia saatiin odotella aina jakson puoliväliin saakka. KaDyn Jukka Kytölä haastoi keskelle ja laukaus painui pitseihin PoPa pelaajien estelyistä huolimatta. Vajaata kahta minuuttia myöhemmin Vesa Lamminen haassutti KaDy puolustuksen ja laukoi pallon varmasti verkon perukoille. Syöttöpisteen maaliin sai torjuntansa jälkeen nopean Lammiselle avannut, pelin parhaana palkittu, PoPa maalivahti Eero Mäkinen. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin vielä yksi maali, kun KaDy riisti pallon keskialueella ja pallo pelattiin maalin edessä täysin yksin olleella Matias Juvosella, jolla oli helppo työ siirtää KaDy taukojohtoon lukemin 1-2. PoPan virhetili täyttyi ensimmäisellä jaksolla, ja KaDy pääsi kahdesti kokeilemaan "kympiltä", mutta PoPan maalissa huippupelin pelannut Eero Mäkinen nollasi KaDyn eritykset.

Toisella jaksolla PoPa sai pidettyä ensimmäistä jaksoa enemmän palloa ja tasoittikin pelin ajassa 25.39, kun Sami Rantalan millintarkka "luuppi" tavoitti KaDy linjan taakse kirmanneen Timo Laurilan, joka kesytti pallon ilmasta ja törkkäsi PoPan tasoihin KaDy maalivahti Niila-Ville Lahtisen puikoista. Ottelu näytti jo päättyvän tasapeliin, kun molemmat joukkueet hukkasivat tukun loistavia maalipaikkoja, ja varsinkin maalivahti Mäkisen johdolla loistavasti taistellut ja uhrautuvasti puolustanut PoPa puolustus piti lukemat tilanteessa 2-2. Lopulta PoPa sai toivomansa lopun, kun ajassa 38.29 PoPan Vesa Lamminen hassutti KaDy puolustusta jälleen kerran ja tuhritun läpiajon jälkeen paini oman riparin muutaman peippauksen jälkeen pitseihin ja siirsi PoPan 3-2 johtoon. KaDy reagoi tilanteeseen heti ottamalla aikalisän ja lentävän maalivahdin käyttöön. Kerran pallo kolahti Mäkisen torjunnan kautta ylärimaan, mutta muuten PoPa nelikko sai peitettyä KaDy laukaukset ja PoPa riemu repesi kellon kajahdettua ja kaikki kolme pistettä jäivät Poriin.

PoPa sai voitosta hyvin alun kaudelle ja usko omaan tekemiseen varmasti kasvoi. Seuraava matsi PoPalla on ensi viikon lauantaina, kun PoPa matkustaa Ouluun Tervareiden vieraaksi. Seuraava kotimatsi on maajoukkuetaukojen jälkeen sunnuntaina 30.10., kun Sinimyrskyn vieraaksi saapuu TP-Kaarle Kokkolasta.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää
MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen taistelu lopputurnauspaikasta päättyy tulevana lauantaina kun lohkovaihe saadaan päätökseen.

Lue lisää