Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalta jäi avauspisteet ottamatta Toijalasta

Lauantainen Futsal Ykkösen sarja-avaus FC Gepardin ja MuSan välillä päättyi kotijoukkueen 7-4 (2-1) voittoon. Ottelu oli alusta asti melko vauhdikasta, jossa mentiin päästä päähän. Avausmaalia ei tarvinnut odotella kuin 03.04 jolloin ottelun tähti 5+1 tehot nakuttanut Jarno Aaltonen laittoi Joni Kuusiston torjumasta vedosta rebaundin sisään, 1-0. Sama mies oli asialla noin 10 minuutin kohdalla. MuSa loi paikkoja mutta verkkoon asti ei saatu kuin kerran. Juha Helander siirsi Sami Kaupin poikittaissyötön sisään, 2-1. Hyvistäkään paikoista huolimatta ei ensimmäisellä jaksolla enää maaleja nähty.

Toisella jaksolla edettiin vuorotahtiin aina 4-4 lukemiin saakka. MuSan maaleista vastasi Niko Saarinen kahdesti sekä Tommi Järvinen kertaalleen. Ajassa 32.23 Jarno Aaltonen siirsi FC Gepardin 5-4, joka oli ottelun voittomaali. 6-4 tilanteessa MuSa yritti ilman maalivahtia kavennusta ja tasoitusta mutta maali tuli omaan päähän. Loppunumerot 7-4. MuSalta hyvin esiintyi maalilla 21 torjuntaa napsinut Joni Kuusisto, joka ei maaleille voinut mitään. Parhaana MuSalaisena palkittiin 2+1 tehot tehnyt Niko Saarinen. MuSa jatkaa pelejään ensi lauantaina, jolloin Porin Urheilutalolla nähdään Satakunnan derby kun FC Rauma saapuu Poriin.

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.