Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan kotiavaus toi avauspisteen

 

MuSan kotiavaus toi avauspisteen


MuSan ensimmäinen esiintyminen tällä kaudella Porin Urheilutalon matolla oli yhden pisteen arvoinen kun FC Rauman kanssa tasattiin pisteet lukemin 3 - 3 (2 - 2). Ottelu alkoi MuSalaisittain hyvin, sillä jo 41 sekunnin jälkeen kuultiin maalilaulua Niko Saarisen venyttäessä pitsejä. Maalintekijäksi hankittu Juhani Pösö sai kuparisensa rikki ajassa 6.45 kun hän laukoi Eero Salmisen syötöstä lukemat 2 - 0. Ottelu eteni tasaisesti ja FC Rauma pääsi peliin mukaan MuSan puolustuspään virheen avulla. Jere Kyrkkö ampui pallon ohi MuSa-vahti Joni Kuusiston, 2 - 1. Aleksi Kanerva tasoitti vielä ennen taukoa lukemiksi 2 - 2.

Tauon jälkeen FC Rauma aloitti väkevästi ja siirtyikin vastahyökkäyksen päätteeksi 2 - 3 johtoon. Hienon sommitelman päätteksi ajassa 24.25 Sami Kauppi tasoitti lukemiksi 3 - 3 Juhani Pösön syötöstä. Pösö sai loistavan syötön Eero Salmiselta. Kaksikko pelasikin astetta paremmin kuin sarja-avauksessa Toijalassa viikko sitten. Ottelun toisen jakson jälkimmäinen puolisko ei hyvistäkään paikoista tuonut lisämaaleja ja numerot tasattiin Satakunnan derbyssä lukemin 3 - 3 (2 - 2). Ottelun parhaana palkittiin vierailijan Jesse Wallenius. MuSan paras tänään oli Sami Kauppi. Yleisöä lehtereillä oli 59. MuSan pelit jatkuvat jo huomenna sunnuntaina kun joukkue matkaa Jyväskylään U.S.Skädämin vieraaksi.

MuSa tehot:
Juhani Pösö 1+1
Sami Kauppi 1+0
Niko Saarinen 1+0
Juha Helander 0+1
Eero Salminen 0+1

Palkitut:
*** Wallenius (FC Rauma)
** Kauppi (MuSa)
* Pösö J. (MuSa)

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää
Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää