Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalle Jyväskylästä avausvoitto

 

MuSalle Jyväskylästä avausvoitto


Viikonlopun toinen ottelu pelattiin Jyväskylässä U.S.Skädämiä vastaan ja tuloksena 4 - 5 (1 - 2) vierasvoitto. Ottelu oli melko vauhdikasta peliä alusta asti. Maalitilin avasi ensin isäntä U.S.Skädäm menemällä maalinedus hässäkästä johtoon ajasssa 8.01. Tasoitus tuli neljä minuuttia myöhemmin omalla maalilla. Pari minuuttia ennen jakson loppua Sami Kauppi riisti pallon pakin jaloista ja tälläsi MuSan taukojohtoon 1 - 2.

Tauon jälkeen peli jatkui vauhdikkaana ja 24.29 Tommi Järvinen siirsi MuSan jo 1 - 3 johtoon Niko Saarisen esityöstä. Vain minuutti myöhemmin Eero Salmisen hyvän haaston jälkeen maalivahti joutui kaatamaan Eeron ja pallo pilkulle 6 metriin. Juhani Pösö pallon taakse ja pallo varmasti verkkoon 1 - 4. Tilanteita oli sen jälkeen molemmissa päissä mutta ilman maaleja edettiin aina jakson viimeiselle neljännekselle asti. U.S.Skädän kavensi 2 - 4 mutta vain 12 sekuntia siitä ajassa 35.21 ottelun parhaaksi palkittu Juha Helander pääsi yksin läpi ja hassutti maalivahdin kebabkioskille ja pallo tyhjiin 2 - 5. U.S.Skädäm otti sen jälkeen maalivahdin tilalle ylimääräisen kenttäpelaajan ja jauhoi kaksi maalia lisää tilanteeksi 4 - 5. Aika loppui kuitenkin isäntäjoukkueen harmiksi ja MuSa juhli kauden avausvoittoaan lukemin 4 - 5 (1 - 2). MuSan parhaana palkittiin Juha Helander. Uudet vahvistukset Juhani Pösö ja Eero Salminen saavat koko ajan enemmän ja enemmän juonesta kiinni ja olivat tänään joukkueen hahmoja Juhan ja Niko Saarisen kanssa. Maalissa Joni Kuusisto torjui 19 kertaa. MuSan pelit jatkuvat ensi lauantaina KylVen vieraana Toijalassa.

MuSan tehot:
Juha Helander 1+0
Juhani Pösö 1+0
Tommi Järvinen 1+0
Niko Saarinen 0+1
Vastustaja 1+0

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää