Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalle Jyväskylästä avausvoitto

 

MuSalle Jyväskylästä avausvoitto


Viikonlopun toinen ottelu pelattiin Jyväskylässä U.S.Skädämiä vastaan ja tuloksena 4 - 5 (1 - 2) vierasvoitto. Ottelu oli melko vauhdikasta peliä alusta asti. Maalitilin avasi ensin isäntä U.S.Skädäm menemällä maalinedus hässäkästä johtoon ajasssa 8.01. Tasoitus tuli neljä minuuttia myöhemmin omalla maalilla. Pari minuuttia ennen jakson loppua Sami Kauppi riisti pallon pakin jaloista ja tälläsi MuSan taukojohtoon 1 - 2.

Tauon jälkeen peli jatkui vauhdikkaana ja 24.29 Tommi Järvinen siirsi MuSan jo 1 - 3 johtoon Niko Saarisen esityöstä. Vain minuutti myöhemmin Eero Salmisen hyvän haaston jälkeen maalivahti joutui kaatamaan Eeron ja pallo pilkulle 6 metriin. Juhani Pösö pallon taakse ja pallo varmasti verkkoon 1 - 4. Tilanteita oli sen jälkeen molemmissa päissä mutta ilman maaleja edettiin aina jakson viimeiselle neljännekselle asti. U.S.Skädän kavensi 2 - 4 mutta vain 12 sekuntia siitä ajassa 35.21 ottelun parhaaksi palkittu Juha Helander pääsi yksin läpi ja hassutti maalivahdin kebabkioskille ja pallo tyhjiin 2 - 5. U.S.Skädäm otti sen jälkeen maalivahdin tilalle ylimääräisen kenttäpelaajan ja jauhoi kaksi maalia lisää tilanteeksi 4 - 5. Aika loppui kuitenkin isäntäjoukkueen harmiksi ja MuSa juhli kauden avausvoittoaan lukemin 4 - 5 (1 - 2). MuSan parhaana palkittiin Juha Helander. Uudet vahvistukset Juhani Pösö ja Eero Salminen saavat koko ajan enemmän ja enemmän juonesta kiinni ja olivat tänään joukkueen hahmoja Juhan ja Niko Saarisen kanssa. Maalissa Joni Kuusisto torjui 19 kertaa. MuSan pelit jatkuvat ensi lauantaina KylVen vieraana Toijalassa.

MuSan tehot:
Juha Helander 1+0
Juhani Pösö 1+0
Tommi Järvinen 1+0
Niko Saarinen 0+1
Vastustaja 1+0

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää