Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla 4 pisteen viikonloppu

 

PoPalla 4 pisteen viikonloppu


PoPalla oli viikonloppuna isot pelit kotikentällään, kun vastassa oli ennakkoon samoista sijoista futsalliigassa taistelevat joukkueet, ACE ja TP-Kaarle. Kotiin jäämisinä näistä matseista oli 4 pistettä, mikä tarkoittaa sitä, että PoPa-leirissä voidaan olla semi tyytyväisiä.

Lauantai illalla Porin urheilutalolle vieraksi saapui nälkäinen ACE Tampereelta. Peli alkoi PoPa-leirin silmin katsottuna PoPalaisten virkamiesfutsalilla, jolla tässä liigassa ei kuulukkaan pärjätä. 10 minuutin jälkeen ACE johti 2-0 ja Sinimyrskyn alkamista odoteltiin PoPa vaihtopenkillä. Ekan kympin jälkeen ote pallosta ja pelistä alkoi kääntymään yhä selvemmin porilaisille, mutta pitseihin asti ei palloa ensimmäisellä jaksolla saatu.

Toiselle jaksolle PoPa tuli ryminällä. Alkuvihellyksestä oli kulunut 14 sekuntia, kun PoPa pisti pallon ensimmäisen kerran läpi ottelun hyvin pelanneen ACE-maalivahdin selän taakse, kun Jone Vallinin melko kaukaa lähtenyt laukaus painun hyvän maskin takaa pitseihin. Ennen toisen jakson puolta väliä Vesa Lamminen laukoi pallon kahdesti ACE:n maaliin ja PoPa johti ajassa 29.04 ottelua 3-2. Tämän jälkeen PoPalla katosi hieman nöyryys ja ACE siirtyikin nopeaan tahtiin jälleen johtoon. Tämän jälkeen PoPa vyöryi sinimyrskyn lailla ACE:n maalille mutta onni ja ACE:n maalivahti pitivät tiukasti kiinni ACE:n johtoasemasta. Viimeisen kaksi minuuttia PoPa pelasi lentävällä maalivahdilla ja tasoittikin hyvän ja maltillisen ylivoiman turvin pelin tasoihin. PoPan tasoitus syntyi Sami Rantalan jalasta ajassa 39.29.

PoPa-leirissä oltiin tyytyväisiä toisen jakson tason nostoon ja pisteeseen, mutta hyvinkin pettyneitä ottelun alkuun ja menetettyyn johtoasemaan toisella jaksolla. Harmaita hiuksia aiheutti myös kapteeni Timo Laurilan toisella jaksolla saama takareisivamma.

PoPa – ACE 4-4 (0-2)

2.32 Juhana Jyrkiäinen (Rami Sariola) 0-1, 9.27 Rami Korpela (Oleg Sarantsin) 0-2, 20.14 Jone Vallin (Joao Gaetti) 1-2, 25.47 Vesa Lamminen 2-2, 29.04 Lamminen (Sauli Reunanen) 3-2, 30.32 Jesse Kyrkkö (Jyrkiäinen) 3-3, 32.25 Jyrkiäinen (Anssi Mäkinen) 3-4, 39.29 Sami Rantala (Lamminen) 4-4.

Montaa tuntia ei PoPa saanut ACE ottelusta palautella, kun oltiin jo takaisin Porin urheilutalon muovimatolle. PoPa lähti otteluun ilman kapteeni Timo Laurilaa, joka loukkasi takareitensä lauantaina. Samalla katkesi huikea putki; Timo "Sensei" Laurila oli pelannut jokaisen PoPa historian Futsalliiga ottelun ennen sunnuntain ottelua. Vieraaksi sunnuntaina oli saapunut TP-Kaarle, joka oli lauantaina saanut selkäsaunan Ilvekseltä lukemin 13-1.

PoPa oli ottelun alussa hyvin hereillä ja hallitsi palloa ja loi tilanteita. Vesa Lamminen oli pelipäällä ja kuskasi ja viimeisteli "Lamppumaisella" viileydellä ja tarjoili lehtereille futsalviihdettä. "Lamppu-show" näkyi taululla kolmesti ensimmäisellä jaksolla ja  hattutemppu siivitti PoPan taukojohtoon 3-0.

Toiselle jaksolle Kokkolan pojat nostivat prässiään ja mutta melko vaivatta PoPalaiset sen kestivät vaikka vähäväliä mukaan TP-Kaarlen hurlumheihin lähtivätkin. Heti toisen jaksoon alkuun PoPa pelasi Kaarlen kärki karvaajan ulos ja Sami Rantala pääsi etenemään pitkin juoksun omasta päästä TP:n maalille ja viimeisteli kylmästi Kaarle-maalivahdin "puikoista". Maalin jälkeen molmepien joukkueiden peli oli sekavaa, Kokkolalaisten hakiessa "kuparista" ja PoPalaisten yrittäessä kaunistella numeroita. Viimeiset viisi minuuttia Kaarle pelasi iman maalivahtia maalatenkin kahdesti ja kaventaen PoPa johdon 4-2, mutta vajaata minuuttia ennen loppua Joni Korhonen lakaisi tyhjiin loppulukemat 5-2.

PoPalla on neljän ottelun jälkeen kasassa 7 pistettä, jolla ollaan hyvin mukana futsalliigan taistossa palyoffpaikoista. Ensi viikonloppuna PoPa matkustaa Ylivieskaan yhden sarjan kovimman, Sievi Futsalin, vieraaksi. Seuraavan kotiottelun PoPa pelaa lauantaina 12.11., kun Poriin saapuu mestarijoukkue Ilves FS.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää