Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pirkkalasta pisteittä pois

 

Pirkkalasta pisteittä pois


Lauantain Futsal Ykkösen ottelu PJK:n ja MuSan välillä päättyi tiukan taiston jälkeen isäntien 5 - 3 (1 - 2) voittoon. Avausjakso oli tarkkaa pelaamista puolin ja toisin. Tilanteita tuli kuitenkin molempiin päihin, josta kertoo myös MuSa-vahti Juho-Matti Pösön 12 torjuntaa. Isäntien Mikko Kruuti selvisi muutaman torjunnan vähemmällä. Avausmaali nähtiin ajassa 8.34 kun Janne Schütt kaivaa pallon Juha Helanderille, joka ampuu vieraat johtoon, 0 - 1. Tasoitusmaali nähtiin jakson toiseksi viimeisellä minuutilla hirveän härdellin päätteeksi. MuSa ei lamaantunut ja Niko Saarinen vei Helanderin syötöstä MuSan taukojohtoon, 1 - 2.

Toisella jaksolla PJK sai otetta pelistä ja tasoittikin vain parin minuutin jälkeen tarkalla puskuohjauksella. Hetki myöhemmin Pösö joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa kun Lindroosit järjestelivät johto-osuman Ronin syöttäessä ja Markuksen tehdessä. Valtteri Similän tarkka laukaus vei PJK:n 4 - 2 johtoon ajassa 28.19. MuSan ottaman aikalisän (ajassa 36.11) jälkeen MuSa otti Pösön pois maalilta ja Helander otti -reikäpaidan-. Ei montaa sekuntia ja pallo PJK-maalissa Sami Kaupin viimeistellessä läheltä Saarisen syötöstä. MuSa jatkoi -reikäpaidalla- ilman tulosta ja Lindroosien järjestelemä 5 - 3 maali oli loppujen lopuksi myös lopputulos. Viimeisessä maalissa Roni teki ja Markus syötti. Ottelun parhaaksi palkittiin PJK:n Roni Lindroos. MuSan parhaaksi palkittiin Niko Saarinen, joka sai myös Veikkauksen pronssisen lätkän. MuSan pelit jatkuvat nyt vieraskiertueen jälkeen neljällä kotiottelulla, joista ensimmäinen on ensi lauantaina kun vaasalainen Ruutupaidat saapuu Urheilutalolle. Ottelu alkaa klo 20.00. Ja lopuksi menovinkki huomiselle: Naisten Futsal Liigaa Porin Urheilutalolla Isänpäivänä klo 12.30 alkaen. MuSan ottelut klo 12.30 ja 17.00. Päivälipun hinta 2-.

MuSan pistemiehet:
Juha Helander 1+1
Niko Saarinen 1+1
Sami Kauppi 1+0
Janne Schütt 0+1

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää
MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen taistelu lopputurnauspaikasta päättyy tulevana lauantaina kun lohkovaihe saadaan päätökseen.

Lue lisää