Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pirkkalasta pisteittä pois

 

Pirkkalasta pisteittä pois


Lauantain Futsal Ykkösen ottelu PJK:n ja MuSan välillä päättyi tiukan taiston jälkeen isäntien 5 - 3 (1 - 2) voittoon. Avausjakso oli tarkkaa pelaamista puolin ja toisin. Tilanteita tuli kuitenkin molempiin päihin, josta kertoo myös MuSa-vahti Juho-Matti Pösön 12 torjuntaa. Isäntien Mikko Kruuti selvisi muutaman torjunnan vähemmällä. Avausmaali nähtiin ajassa 8.34 kun Janne Schütt kaivaa pallon Juha Helanderille, joka ampuu vieraat johtoon, 0 - 1. Tasoitusmaali nähtiin jakson toiseksi viimeisellä minuutilla hirveän härdellin päätteeksi. MuSa ei lamaantunut ja Niko Saarinen vei Helanderin syötöstä MuSan taukojohtoon, 1 - 2.

Toisella jaksolla PJK sai otetta pelistä ja tasoittikin vain parin minuutin jälkeen tarkalla puskuohjauksella. Hetki myöhemmin Pösö joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa kun Lindroosit järjestelivät johto-osuman Ronin syöttäessä ja Markuksen tehdessä. Valtteri Similän tarkka laukaus vei PJK:n 4 - 2 johtoon ajassa 28.19. MuSan ottaman aikalisän (ajassa 36.11) jälkeen MuSa otti Pösön pois maalilta ja Helander otti -reikäpaidan-. Ei montaa sekuntia ja pallo PJK-maalissa Sami Kaupin viimeistellessä läheltä Saarisen syötöstä. MuSa jatkoi -reikäpaidalla- ilman tulosta ja Lindroosien järjestelemä 5 - 3 maali oli loppujen lopuksi myös lopputulos. Viimeisessä maalissa Roni teki ja Markus syötti. Ottelun parhaaksi palkittiin PJK:n Roni Lindroos. MuSan parhaaksi palkittiin Niko Saarinen, joka sai myös Veikkauksen pronssisen lätkän. MuSan pelit jatkuvat nyt vieraskiertueen jälkeen neljällä kotiottelulla, joista ensimmäinen on ensi lauantaina kun vaasalainen Ruutupaidat saapuu Urheilutalolle. Ottelu alkaa klo 20.00. Ja lopuksi menovinkki huomiselle: Naisten Futsal Liigaa Porin Urheilutalolla Isänpäivänä klo 12.30 alkaen. MuSan ottelut klo 12.30 ja 17.00. Päivälipun hinta 2-.

MuSan pistemiehet:
Juha Helander 1+1
Niko Saarinen 1+1
Sami Kauppi 1+0
Janne Schütt 0+1

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää