Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten futsalin B-lohko jatkui Kyröskoskella

 

Naisten futsalin B-lohko jatkui Kyröskoskella


Naisten Futsal Liigan B-lohkon toinen miniturnaus pelattiin Syke-Salissa Kyröskoskella. MuSan molemmat pelit sujuivat voittoisasti, sillä sekä TPV että YIlves joutuivat loppusummerin soitua toteamaan MuSan paremmakseen.

Ensimmäinen peli oli TPV:tä vastaan. Maalihanat aukesivat ottelussa kun tulostaulun kello oli ehtinyt aikaan 04.10. MuSa-kapteeni Eeva-Liisa Laaksonen teki maalivahti Siiri Liljan pitkän heiton jälkeen MuSan johtomaalin, 0 - 1. Sitten MuSa iskee kahdesti ottelun kymmenennellä minuutilla Tiina Rauhalan ja Elina Setälän osuessa toistensa syötöistä. Tauolle MuSan johdossa 0 - 3.

Tauon jälkeen MuSa lisää kierroksia ja lukemat taululla muuttuvat tasaiseen tahtiin. 0 - 4 Setälä Sanni Välilän syötöstä, 0 - 5 Niina Sirviö Laaksosen syöttäessä maalin, 0 - 6 Laaksosen tehdessä Jonna Majamäen toimiessa maaliin johtaneen syötön antajana. Näihin maaleihin MuSa tarvitsi aikaa 05.38. Jonna Majamäkikin saa nimensä maalintekijätilastoihin lisäessään MuSan johtoa 0 - 7. Vielä viimeisellä minuutilla Rauhalan päivän toinen ja Laaksosen kolmas osuma toivat 3 sarjapistettä MuSalle lukemin 0 - 9 (0 - 3).

Päivän toisesta ottelusta oli odotettavissa kovempi ja tasaisempi. Ja sitä se olikin vaikka MuSa meni johtoon jo ajassa 01.00 Sanni Välilän kauhean pommin seurauksena. Jonna Majamäki sai nimensä sulkuihin. Ottelu sujui tasaisissa merkeissä MuSan pitäessä hieman enemmän palloa. MuSa siirtyikin ennen taukoa 2 - 0 johtoon hienon syöttökuvion päätteeksi. Maalarina Majamäki. MuSa siirtyi nopeasti tauoan jälkeen 3 - 0 Laaksosen viimeisteltyä. Sitten MuSalle tapahtui jotain: pienoinen hyvänolon tunne hiipi puseroon ja YIlves sai otetta pelistä. MuSa meni kipsiin, jonka seurauksena YIlves kavensikin eron yhteen maalin 3 - 2. MuSa kuitenkin selvisi lopun ilman lisätakaiskuja ja voitto kirjattiin 
lukemin 3 - 2 (2 - 0).

MuSan tehot peleissä:
Eeva-Liisa Laaksonen 4+1
Jonna Majamäki 2+2
Tiina Rauhala 2+2
Elina Setälä 2+1
Sanni Välilä 1+2
Niina Sirviö 1+1
Siiri Lilja 0+1

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää