Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsalille makoisa voitto

 

MuSaFutsalille makoisa voitto


Lauantai-iltana Urheilutalolle saapunut runsaslukuinen yleisö (85) sai nähdä hyvän Futsal Ykkösen ottelun, jonka MuSa voitti melko suvereenin esityksen jälkeen 5 - 2 (2 - 0). Ottelu sai MuSan kannalta hyvän alun kun ensin oltiin alkujännä saatu ohitse. 6.22 Niko Saarinen Juha Helanderin syötöstä vie MuSan 1 - 0 johtoon. Kolme minuuttia ennen taukoa Jussi Välilä taituroi taululle lukemat 2 - 0. Esityön tekijänä kauden parastaan esittänyt Eero Salminen. ESC:n pelaaja-valmentaja Paolo Pimentel reagoi tähän välittömästi ja otti aikalisän. Sen jälkeen ESC pelasi paikoin ilman maalivahtia. Lähimpänä maalintekoa oli kuitenkin MuSa ja Tommi Järvinen, jonka yritys omasta päästä lipui vain vähän ohi ESC-maalin. Tauolle 2 - 0 MuSan johdossa.

Kopista tuli tällä kertaa erilainen MuSa kuin ennen, sillä nyt ei kolissut omissa ekojen vaihtojen aikana. 23.07 Juhani Pösö karkasi Välilän syötöstä laidasta puolittain läpi ja ampui pallon voimalla takaylänurkkaan, 3 - 0. 23.56 Saarinen illan toisellaan siirtää MuSan jo 4 - 0 johtoon. Janne Schütt syöttäjänä. ESC aloitti pelaamaan taas ilman maalivahtia mutta MuSan hyvä av-peli ei päästänyt vieraita kunnon tekopaikoille. Pimentel teki vieraiden kavennuksen toisen jakson ensimmäisellä puoliskolla. ESC jatkoi yv-peliä mutta tuloksettomasti. 31.58 näki Jani Lehtisen uran avausmaali MuSapaidassa päivänvalon. Loistava riisto ja kuljetus tyhjään maaliin, 5 - 1. Vielä viimeisellä minuutilla ESC-kippari Timo Brotkin toi vieraat kolmen maalin päähän mutta siihen maalinteko jäikin Porissa. Loppulukemat taululla 5 - 2 (2 - 0) ja MuSa otti makoisan voiton sarjakärjestä, jolle tappio oli kauden ensimmäinen. MuSan parhaana palkittiin uskomattomia otteita läpi ottelun esittänyt, 20 torjuntaa ottanut, MuSa-vahti Joni Kuusisto. Tästä on hyvä jatkaa, sillä nyt esitettiin kauden parasta peliä. Jobinpostiakin tuli Tommi Järvisen loukkaannuttua. Ensimmäisten arvoiden mukaan lepoa parisen viikkoa. Tarkemmat tiedot vamman vakavuudesta saataneen kuitenkin vasta ensi viikon puolella.  Seuraava ottelu on Ti 6.12 Porin Urheilutalolla, jonne saapuu sarjakakkonen Zenith Helsingistä.

Palkitut:
*** J. Pösö (MuSa)
** Saarinen (MuSa)
* Välilä (MuSa)

MuSa paras: Kuusisto
ESC paras: Estlander

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää
MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen taistelu lopputurnauspaikasta päättyy tulevana lauantaina kun lohkovaihe saadaan päätökseen.

Lue lisää