Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerälle kotivoitto

 

Narukerälle kotivoitto


Narukerän nuoriso oli tärkeässä roolissa isäntien kaataessa Porvoon Akilleksen. Ottelussa Ville Vihtalahti ja Olli Ruotsalainen merkkauttivat uransa ensimmäiset Bandyliigamaalit.

Ottelu alkoi Narukerän hienoisella hallinnalla. Narukerä pääsi ensimmäisellä kympillä hyvin Akilleksen puolustusalueelle ja loi paikkoja kuitenkin tuleksettomasti, vaikka pääsi kahdella kulmalyönnillä lähelle. Ottelun 14. peliminuutilla alkoi tapahtua, kun isäntien painostuksen päätteeksi Aleksi Vihtilä toimitti pallon maalille ja Ville Vihtalahti seurasi lyönnin loppuun saakka ja ohjasi yhdellä kädellä Narukerän 1-0 johtoon. Maali oli herralle Bandyliigassa ensimmäinen.
Narukerä jatkoi hallintaa pitäen palloa ja rakentaen peliä. Peliminuutilla 20. Narukerän hyökkäyksen päätteeksi Jaakko Niemi antoi komean syötön laidalta luistelleelle Olli Ruotsalaiselle joka pääsi nokikkain maalivahdin kanssa eikä erehtynyt. Pallo etuyläkulmaan ja Narukerä johtoon 2-0. Tämäkin maali oli herralle ensimmäinen maali Bandyliigassa.
Akilles pääsi maalin jälkeen hieman peliin mukaan, mutta ei saanut vaarallisia tilanteita aikaan. Narukerä taasen pääsi vastahyökkäyksillä alueelle, mutta ei saanut erikositilanteesta sisään. Peliminuutilla 30. Narukerä siirtyi jo 3-0 johtoon kun Otto Töytäri sai Timo Niemeltä syötön ja viimeisteli nätisti.
Minuuttia myöhemmin Akilles kuitenkin kaventaa Narukerän oman pään virheen johdosta. Maalintekijänä Tuomo Partanen ja syöttäjänä Andreas Flinck
Maalin jälkeen Akilles sai otetta peliin ja Narukerä joutui hivenen rikkomaan ja tästä johtuen ensimmäisen maalin värkkääjät Aleksi Vihtilä ja Ville Vihtalahti pääsivät lähes peräkkäin jäähylle. Narukerä kuitenkin selvisi näistä puoliajan lopun jäähyistä kunnialla.

Narukerä aloitti vajaalla myös toisen puoliajan, mutta kesti kuin kestikin Akillksen hienoisen painostusjakson. Naukerä pääsi jäähyjen jälkeen takaisin peliin, Akilles joutui rikkomaan huimassa kunnossa olevaa Timo Niemeä. Tuomo Partanen jäähylle jota herra ei sulattanut ja pienen sanailun jälkeen Partanen pääsi aikaiseen suihkuun.
Narukerä sai lisää otetta, mutta ei onnistunut käyttämään Akilleksen jäähyn tuomaa miesvajautta. Peliminuutilla 72. syntyi ottelun viimeinen maali kun Esa Oksanen näki Jaakko Niemen hyvin ajoitetun pystyluistelun ja antoi tarkan kaaripallon Niemen lapaan jolla oli aikaa pari kertaa pomputella palloa lavallaan, jonka jälkeen viimeiseli nätisti lukemiksi 4-1. Maalin jälkeen Akilles yritti vielä viimeistä kiriä, mutta se jäi laihaksi sillä ottelun energisimpänä pelaajana palkittu Jussi Aaltonen nappasi Akilleksen vaarallisimmat paikat.
Täten Narukerä sai kauden ensimmäisen voitonsa hyvällä pelillä. Narukerän voittomaalin, sekä uransa ensimmäisen Bandyliiga maalin tehnyt Olli Ruotsalainen tuumi pelin jälkeen: "Perjantai ilta, kauden avausvoitto sekä maali. Ei paljon parempi päivä olisi voinut olla. Tästä on hyvä jatkaa".

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää