Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal niukkaan voittoon

 

MuSaFutsal niukkaan voittoon


Itsenäisyyspäivänä Porin Urheilutalolla MuSa kohtasi helsinkiläisen Zenithin ja pisteet jäivät Poriin lukemin 4 - 2 (2 - 1). Ottelua edeltänyt Maamme-laulu ei hätkäyttänyt MuSaa vaan se siirtyikin johtoon ajassa 03.42 Juha Helanderin karvattua pallon Zenith-pakilta ja viimeisteltyä kylmän viileästi. Maalin jälkeen ottelu jatkui tasaisena ja MuSan puolustusvirheen seurauksena Zenith tasoitti pelin jakson jälkimmäisellä puoliskolla. Maalintekijänä Zenithin parhaaksi palkittu Janne Rantala. Vielä ennen taukoa MuSa iski. Zenithin kulmasta syntynyt vastahyökkäystilanne päättyi kun Jussi Välilän siirsi pallon Juhani Pösön syötöstä verkkoon, 2 - 1. Tauolle MuSan johdossa 2 - 1.

Toinen jakso alkoi Zenithin komennossa ja Zenith tasoittikin pelin Tommi Härkösen maalatessa Rantalan syötöstä ajassa 23.55. Ottelu jatkui Zenithin komennossa mutta Joni Kuusiston hyvät torjunnat pitivät lukemat muuttumattomina. Ajassa 33.52 Zenithin Jussi Kuusela sai toisen varoituksensa ja MuSa pääsi pelaamaan ylivoimaa mutta ylärimaa lähemmäksi ei MuSa päässyt. Joni Kuusiston pitkä avaus viimeisellä minuutilla tavoitti Juhani Pösön, joka laukoi voittomaaliksi jääneen MuSan kolmannen osuman. Tulostaulun kello näytti aikaa 39.05. Vielä ennen summeria Niko Saarinen siirtää pallon tyhjään Zenith-maaliin. Näin ollen pisteet jäivät Poriin MuSan voittaessa 4 - 2 (2 - 1). Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin, joka pelataan jo tulevana lauantaina kun Ylöjärven Ryhti saapuu Urheilutalolla. Ottelu alkaa klo 18.30.

Yleisöä: 102

MuSan tehot:
Juhani Pösö 1+1
Juha Helander 1+0
Niko Saarinen 1+0
Jussi Välilä 1+0
Joni Kuusisto 0+1

Palkitut:
Kuusisto (MuSa)
Rantala (Zenith)
Pösö J. (MuSa)

MuSa paras: Kuusisto
Zenith paras: Rantala

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää