Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal kärsi tappion Ryhdille

 

MuSaFutsal kärsi tappion Ryhdille


MuSaFutsalin neljäs peräkkäinen kotiottelu oli lauantaina Ylöjärven Ryhtiä vastaan. Ottelu päättyi Ryhdin 4 - 7 (1 - 7) vierasvoittoon. Ottelun maalihanat aukesivat ajassa 07.36 kun vieraiden Miika Saarenrinne sai pallon ohi Joni Kuusiston. MuSan ote lipsui tänään ja henki ja asenne oli kaiketi jääneet jonnekin Porin Urheilutalon kahvion pöytiin. Ajassa 10.00 Ryhti lisäsi johtoaan. Hetki siitä MuSa kavensi Sami Kaupin kaukaa lähteneellä laukauksella, joka yllätti Ryhti-vahti Janne Peltosen. Juhani Pösö oli hienosti maalin edessä tekemässä maskia. MuSa joutui tämän jälkeen vaihtamaan maalivahtia kun Joni Kuusisto oli vielä sen verran kipeänä, että pelaamisesta ei tullut mitään. J-M Pösön alku ei ollut helppo. Noin minuuttiin mahtui 2 päästettyä ja varoitus. Ryhdin neljännen jälkeen MuSa otti aikalisän, joka ei tuonut toivottua tulosta. Ryhti lisäsi johtoaan vielä kahdesti ennen kuin sarjan maalipyssyllä Niko Saarisella pimahti. Järjetön jälkipeli ja suoralla punaisella suihkuun viilentymään. Ylivoimalla jauhaten Ryhti teki vielä yhden ja niin tauolla siirryttiin rumissa 1 - 7 lukemissa.

Toisella jaksolla MuSa alkoi ´pestä kasvojaan´. Juha Helanderin tullessa maalivahtina kentälle MuSa jauhoi minuutissa toisen maalinsa. Sami Kauppi teki Helanderin syötöstä. MuSa jatkoi peliään pelaten nousevalla maalivahdilla. Kentällä oli kuitenkin maalivahti J-M Pösö. Ryhti ei saanut paikoistaan sisään mutta MuSa sen sijaan teki. Jussi Välilä ampui lukemat taululle 3 - 7. Vain hetki siitä niin J-M Pösö teki veljensä Juhani Pösön syötöstä jo 4 - 7. Tässä vaiheessa maalikehikot pelastivat Ryhdin kahdesti ja MuSan takaa-ajon tyrehdytti J-M Pösön saama toinen varoitus ajassa 38.19. Maaleja ei enää nähty ja näin MuSa kärsi ensimmäisen kotitappionsa.

MuSan seuraava ottelu on ensi lauantaina 17.päivä Turussa ÅIFK:ta vastaan. Kotona esiinnytään seuraavaksi ensi vuoden puolella La 7.1 jolloin Poriin saapuu PS Villa Hyvinkäältä.

MuSan tehot:
Sami Kauppi 2+0
J-M Pösö 1+0
Jussi Välilä 1+0
Juha Helander 0+1
Toni Rajamäki 0+1
Eero Salminen 0+1
Juhani Pösö 0+1

Palkitut:
*** Nieminen (YlöR)
** Kauppi (MuSa)
* Helander (MuSa)

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää