Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal kärsi tappion Ryhdille

 

MuSaFutsal kärsi tappion Ryhdille


MuSaFutsalin neljäs peräkkäinen kotiottelu oli lauantaina Ylöjärven Ryhtiä vastaan. Ottelu päättyi Ryhdin 4 - 7 (1 - 7) vierasvoittoon. Ottelun maalihanat aukesivat ajassa 07.36 kun vieraiden Miika Saarenrinne sai pallon ohi Joni Kuusiston. MuSan ote lipsui tänään ja henki ja asenne oli kaiketi jääneet jonnekin Porin Urheilutalon kahvion pöytiin. Ajassa 10.00 Ryhti lisäsi johtoaan. Hetki siitä MuSa kavensi Sami Kaupin kaukaa lähteneellä laukauksella, joka yllätti Ryhti-vahti Janne Peltosen. Juhani Pösö oli hienosti maalin edessä tekemässä maskia. MuSa joutui tämän jälkeen vaihtamaan maalivahtia kun Joni Kuusisto oli vielä sen verran kipeänä, että pelaamisesta ei tullut mitään. J-M Pösön alku ei ollut helppo. Noin minuuttiin mahtui 2 päästettyä ja varoitus. Ryhdin neljännen jälkeen MuSa otti aikalisän, joka ei tuonut toivottua tulosta. Ryhti lisäsi johtoaan vielä kahdesti ennen kuin sarjan maalipyssyllä Niko Saarisella pimahti. Järjetön jälkipeli ja suoralla punaisella suihkuun viilentymään. Ylivoimalla jauhaten Ryhti teki vielä yhden ja niin tauolla siirryttiin rumissa 1 - 7 lukemissa.

Toisella jaksolla MuSa alkoi ´pestä kasvojaan´. Juha Helanderin tullessa maalivahtina kentälle MuSa jauhoi minuutissa toisen maalinsa. Sami Kauppi teki Helanderin syötöstä. MuSa jatkoi peliään pelaten nousevalla maalivahdilla. Kentällä oli kuitenkin maalivahti J-M Pösö. Ryhti ei saanut paikoistaan sisään mutta MuSa sen sijaan teki. Jussi Välilä ampui lukemat taululle 3 - 7. Vain hetki siitä niin J-M Pösö teki veljensä Juhani Pösön syötöstä jo 4 - 7. Tässä vaiheessa maalikehikot pelastivat Ryhdin kahdesti ja MuSan takaa-ajon tyrehdytti J-M Pösön saama toinen varoitus ajassa 38.19. Maaleja ei enää nähty ja näin MuSa kärsi ensimmäisen kotitappionsa.

MuSan seuraava ottelu on ensi lauantaina 17.päivä Turussa ÅIFK:ta vastaan. Kotona esiinnytään seuraavaksi ensi vuoden puolella La 7.1 jolloin Poriin saapuu PS Villa Hyvinkäältä.

MuSan tehot:
Sami Kauppi 2+0
J-M Pösö 1+0
Jussi Välilä 1+0
Juha Helander 0+1
Toni Rajamäki 0+1
Eero Salminen 0+1
Juhani Pösö 0+1

Palkitut:
*** Nieminen (YlöR)
** Kauppi (MuSa)
* Helander (MuSa)

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää