Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PS Villa voitti tuhlailevan MuSan

 

PS Villa voitti tuhlailevan MuSan


Lauantaina nähtiin Futsal Ykkösen ottelu MuSan ja Hyvinkääläisen PS Villan välillä, jossa tuhlailtiin paikkoja oikein urakalla. Molemmilla oli paljon paikkoja mutta loppulukemat olivat 1 - 4 (0 - 1). Ennen avausmaalia MuSalla oli parikin maukasta paikkaa mutta debytantti tällä tasolla Lasse Piira ei osunut vieraiden maalitolppien sisälle. Ja kun MuSa ei osunut niin vierailija PS Villa osui ajassa 08.04 kun ottelun parhaaksi palkittu Miikka Hurme tarjoili Xhevdet Zeqirille, joka ei erehtynyt, 0 - 1. Maalin jälkeen MuSa tiivisti peluutustaan ja loikin lisää paikkoja mutta tolpat ja Villa-vahti Heikki Surakka pitivät MuSan nollilla. Tauolle mentiinkin 0 - 1-vierasjohdossa. Tauon jälkeen paikkoja oli taas molemmissa päissä mutta niin MuSa-vahti Joni Kuusisto (Tänään 20 torjuntaa) sekä Villan Surakka pitivät pintansa. Juhani Pösöä rikottiin boxissa ja pallo vietiin 6 metriin. "Junnu" itse pallon taakse ja pallo voimalla pitseihin ajassa 25.53, 1 - 1. Tämän jälkeen edettiin taas tuhlaillen. Niin Sami Kauppi kuin paluumuuttaja Joni Korhonen tuhlailivat toinen toistaan parempia paikkoja. Räikeän vartiointivirheen jälkeen Miikka Hurme Zeqirin syötöstä, 1 - 2. Tällöin pelikello oli edennyt aikaan 34.42. MuSa otti Kuusiston pois ja Juha Helander vaihtoi "reikäpaidan" päälleen mutta ei kulunut minuuttiakaan kun PS Villan Hurme ottelun toisella maalillaan vei vieraat jo 1 - 3 johtoon. MuSa jatkoi "reikäpaidalla" ottaen vielä aikalisänkin, joka ei tuottanut haluttua tulosta ja Tuukka Seppälä lirutti pallon omasta päästä loppunumeroiksi 1 - 4. Sarja jatkuu tasaisena ja mitään ei ole vielä ratkaistu suuntaan eikä toiseen. Nyt on puolet pelattu ja sarjan toinen puolisko alkaa ensi viikolla. MuSa pelaa La 14.1 kotona Urheilutalolla klo 16.00 jolloin FC Gepardi Akaalta saapuu Poriin.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää