Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Piracaia MuSan valmennukseen

 

Piracaia MuSan valmennukseen


Musan Salaman valmennusosasto saa tuekseen kaksi Suomen mestaruutta voittaneen Marcelo Gonçalves de Oliveiran eli tutummin Piracaian. 40-vuotias ikinuori toimii jatkossa edustusjoukkueen apuvalmentajana Risto Puustisen apuna, sekä juniorivalmennuksessa erinäisissä tehtävissä. Vielä viime kaudella brassitaituri edusti MuSaa pelaajavalmentajana, mutta täksi kaudeksi nappikset lyötiin naulaan. MuSan urheilujohtaja Petri Toivonen onkin tyytyväinen Piracaian päätökseen: "On hienoa saada Piran tasoinen ja kokenut futismies jatkamaan MuSassa. Uskon, että hänellä on paljon annettavaa nuorille 
pelaajillemme."

Piracaia itse lähtee ottamaan uutta haastetta vastaan hyvillä mielin: 
"Olen viihtynyt MuSassa hyvin ja porukka täällä on ollut rehellistä. Haluan oppia lisää valmentamisesta ja MuSassa on Risto Puustisen ja Pertti Lundellin kaltaisia valmentajia, joita arvostan kovasti." Pira lopetti uransa viime kauteen, mutta olisi omien sanojensa mukaan yhä valmis hyppäämään nurmelle peliasussa, jos käsky käy. Valmennusosastolla mies kertoo pystyvänsä auttamaan MuSan nuorta joukkuetta kokemuksellaan. "Pystyn varmasti antamaan vinkkejä  treeneissä ja peleissä. Tämä on kyllä mielenkiintoinen haaste ja nähtäväksi jää jatkanko valmentamisen parissa pidempäänkin," kertoo 3-vuotisen sopimuksen solminut Pira.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää