Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tervarit PoPan vieraaksi

 

Tervarit PoPan vieraaksi


Lauantaina 21.1. Porin urheilutalolla Porin Palloilijoiden vieraaksi saapuu Tervarit Oulusta. Porin Palloilijoiden kausi on ollut hyvän alun jälkeen synkkä ja PoPa on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä. Sarja on toki tasainen ja yhdellä voitolla on taas hyvin playofftaistossa mukana. Tätä porilaiset lähtevät lauantaina tavoittelemaan. Lauantaina kylään tuleva Tervarit on tukevasti playoffviivan yläpuolella. Viime viikonloppuna molemmat kokivat reippaat tappiot, kun PoPa jäi pisteittä Jyväskylässä hävittyään KaDylle 9-3, kun taas Tervarit hävitsivät kotonaan Ilvekselle selvin 5-0 lukemin.

Lauantain pelistä PoPalta puuttuu Jone Walliin KaDy-matsin kahden keltaisen kortin seurauksena, mutta muuten PoPalla on kaikki miehet rivissä.
"Jos ei muuten niin taitaa olla urheilusta tutun tilastokummajaisen aika ja meillä se valitettavasti tarkoittaa voittoa, mutta otetaan se mörkö mielellään vastaan" vitsaili hyvään futsalvireeseen yltänyt Jesse "Keno" Junnila.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää