Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Satakunnan derbystä pisteet jäi Raumalle

 

Satakunnan derbystä pisteet jäi Raumalle


Lauantaina pelattiin Rauman Kauppiksen salissa kauden toinen derby. Ottelu päättyi isäntäjoukkueen 5 - 1 (2 - 1) voittoon. Ottelun alussa joukkueet tyytyivät tarkkaan puolustuspään pelaamiseen. FC Rauma siirtyi kulmakuviosta tehdyllä maalilla johtoon ajassa 04.24. MuSa tasoitti nelisen minuuttia myöhemmin kun Lasse Piira onnistui pienestä kulmasta lähteneellä vedolla. Joni Korhonen antoi maaliin johtaneen syötön. Tasoituksen jälkeen MuSa sai pienen paineen Rauma-päätyyn mutta tolppia lähemäs ei kuitenkaan päästy. Ennen taukoa FC R onnistui toistamiseen ja näin tauolle sirryttiin FC Rauman 2 - 1 johdossa.

Toisella jaksolla edettiin 28 minuutille kun MuSalle tuli "musta minuutti", jonka aikana FC Rauma onnistui kahdesti siirtyen 4 - 1 johtoon. MuSa yritti kavennusta nostaen maalivahti J-M Pösöä hyökkäykseen mukaan mutta terävyys paikoissa puuttui. Tolpat kolisivat ja FC R-vahti Juha Vanne poimi hyvin monta MuSa-paikkaa. FC Rauma onnistui vielä kertaalleen, 5 - 1. Summerin soidessa Kauppiksella oli lukemat 5 - 1 isäntien hyväksi. Näin MuSan "FC Rauma-kammoa" ei saatu tänäänkään pois. MuSa ei ole muutamaan vuoteen onnistunut voittamaan Satakunnan derbyä. MuSan parhaana palkittiin Sami Kauppi. Tähdille MuSa-pelaajat eivät tänään päässeet isäntien viedessä kaikki. Taistelua ei vielä lopeteta ja seuraavaksi pelataan kotona Urheilutalolla ensi lauantaina, jolloin Poriin saapuu Jyväskyläläinen U.S.Skädäm. Ottelu alkaa klo 18.00.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää
MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen taistelu lopputurnauspaikasta päättyy tulevana lauantaina kun lohkovaihe saadaan päätökseen.

Lue lisää