Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Euran Pallo mukaan A-nuorten yhteistyöhön

 

Euran Pallo mukaan A-nuorten yhteistyöhön


Euran Pallo ry on lähtenyt mukaan FC Jazzin ja Porin Palloilijat ry:n jo aikaisemmin solmimaan A-nuorten yhteisjoukkueeseen.

EuPan A-ikäiset pelaajat saavat pelata ja harjoitella vapaasti FC Jazzin SM-karsintasarjaan valmistautuvassa A-nuorten joukkueessa.

EuPan pelaajat ovat pelikelpoisia jo tulevana sunnuntaina, kun FC Jazz -yj pelaa ensimmäisen SM-karsintapelinsä Seinäjoella.

Sopimuksen puitteissa EuPan pelaajat saavat edustaa myös oman seuransa edustusjoukkuetta. EuPan miehet pelaavat tulevalla kaudella Tampereen ja Satakunnan yhteisessä Kolmosessa, joka alkaa huhti-toukokuussa. A-nuorten SM-karsintasarja on pelattu kokonaisuudessaan jo ennen miesten sarjojen alkua.

- Kun meillä ei valitettavasti ole omaa A-nuorten joukkuetta, tämä on paras mahdollinen tapa tarjota meidän A-ikäisille pelaajille toimintaa, joka palvelee heidän yksilöllistä kehitystään ja tarpeitaan, viime joulukuussa Euran Pallon puheenjohtajaksi valittu Iikka Helin sanoo.

- Pelaajille on tärkeää päästä mittauttamaan omaa tasoaan oman ikäluokkansa parhaita vastaan. Se antaa pojille eri tavalla suuntaviivoja heidän osaamisestaan, mitä aikuisten sarjojen pelit, Helin pohtii.

Yhteisjoukkueet ovat sallittuja nyt toista kautta Suomen Palloliiton alaisissa sarjoissa.

- Palloliitto on tehnyt yhteisjoukkueet mahdolliseksi juuri tällaisia tapauksia varten – tukemaan pienten seurojen yksittäisten pelaajien yksilöllistä kehitystä. He saavat edustaa omaa seuraansa, ja samalla hakea haasteita toisesta, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola toteaa.

- On upeaa, että Eurassa ollaan pelaajakehityksen suhteen erittäin valveutuneita. FC Jazzin toiminta auttaa varmasti EuPan pelaajia, mutta he tuovat oman erinomaisen lisänsä myös meille. Tässä yhtälössä kaikki voittavat, Eskola muistuttaa.

FC Jazz ja Euran Pallo tekevät yhteistyötä myös JazzIirot Akatemian tiimoilla yhdessä Rauman Pallo-Iirojen sekä useiden muiden satakunlaisten seurojen kanssa.

- Olemme ilman muuta avoimia monenlaiselle alueelliselle yhteistyölle. Pienen paikkakunnan resurssit eivät riitä palvelemaan harrastusta kaikkien kohdalla, mutta alueellisen yhteistyön kautta mahdollisuuksia aukenee paljon enemmän, Helin tiivistää.

FC Jazzin tiedotteesta  / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää