Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Euran Pallo mukaan A-nuorten yhteistyöhön

 

Euran Pallo mukaan A-nuorten yhteistyöhön


Euran Pallo ry on lähtenyt mukaan FC Jazzin ja Porin Palloilijat ry:n jo aikaisemmin solmimaan A-nuorten yhteisjoukkueeseen.

EuPan A-ikäiset pelaajat saavat pelata ja harjoitella vapaasti FC Jazzin SM-karsintasarjaan valmistautuvassa A-nuorten joukkueessa.

EuPan pelaajat ovat pelikelpoisia jo tulevana sunnuntaina, kun FC Jazz -yj pelaa ensimmäisen SM-karsintapelinsä Seinäjoella.

Sopimuksen puitteissa EuPan pelaajat saavat edustaa myös oman seuransa edustusjoukkuetta. EuPan miehet pelaavat tulevalla kaudella Tampereen ja Satakunnan yhteisessä Kolmosessa, joka alkaa huhti-toukokuussa. A-nuorten SM-karsintasarja on pelattu kokonaisuudessaan jo ennen miesten sarjojen alkua.

- Kun meillä ei valitettavasti ole omaa A-nuorten joukkuetta, tämä on paras mahdollinen tapa tarjota meidän A-ikäisille pelaajille toimintaa, joka palvelee heidän yksilöllistä kehitystään ja tarpeitaan, viime joulukuussa Euran Pallon puheenjohtajaksi valittu Iikka Helin sanoo.

- Pelaajille on tärkeää päästä mittauttamaan omaa tasoaan oman ikäluokkansa parhaita vastaan. Se antaa pojille eri tavalla suuntaviivoja heidän osaamisestaan, mitä aikuisten sarjojen pelit, Helin pohtii.

Yhteisjoukkueet ovat sallittuja nyt toista kautta Suomen Palloliiton alaisissa sarjoissa.

- Palloliitto on tehnyt yhteisjoukkueet mahdolliseksi juuri tällaisia tapauksia varten – tukemaan pienten seurojen yksittäisten pelaajien yksilöllistä kehitystä. He saavat edustaa omaa seuraansa, ja samalla hakea haasteita toisesta, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola toteaa.

- On upeaa, että Eurassa ollaan pelaajakehityksen suhteen erittäin valveutuneita. FC Jazzin toiminta auttaa varmasti EuPan pelaajia, mutta he tuovat oman erinomaisen lisänsä myös meille. Tässä yhtälössä kaikki voittavat, Eskola muistuttaa.

FC Jazz ja Euran Pallo tekevät yhteistyötä myös JazzIirot Akatemian tiimoilla yhdessä Rauman Pallo-Iirojen sekä useiden muiden satakunlaisten seurojen kanssa.

- Olemme ilman muuta avoimia monenlaiselle alueelliselle yhteistyölle. Pienen paikkakunnan resurssit eivät riitä palvelemaan harrastusta kaikkien kohdalla, mutta alueellisen yhteistyön kautta mahdollisuuksia aukenee paljon enemmän, Helin tiivistää.

FC Jazzin tiedotteesta  / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää