Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerälle tasapeli Botnian vieraana

 

Narukerälle tasapeli Botnian vieraana


Botnia – Narukerä 4-4 (3-1)

Ottelutauon jälkeen peliin lähteminen on monesti vaikeaa. Niin se oli nytkin Botnian ja Narukerän kohdatessa Oulunkylässä. Molemmat joukkueet tarvitsivat pisteitä sarja-asemiensa parantamiseksi. Pelin päättyessä tasan ei kumpikaan joukkue kokenut riemua. Botnialle on pisteestä varmasti enemmän hyötyä kuin Narukerälle, jolle tasapeli tuntuu tappiolta. Toisaalta Botnia johti peliä aivan sen loppuhetkille, joten sielläkin pisteen menetys kirpaisee.

Ottelun alku oli Narukerän hallintaa, mutta Botnia sumputti puolustuksensa hyvin. Alun hallinta ei tuottanut Narukerälle tulosta ja Botnia pääsi rokottamaan Jukka Loukkolan toimesta. Niklas Johansson lisäsi kotijoukkueen johtoa ennen kuin Aleksi Vihtilä avasi kauden maalisaldonsa kaventaen peiiä. Johansson teki juuri ennen taukoa kuitenkin puoliaikalukemiksi 3-1 kotijoukkueelle. Narukerä hallitsi pallollista peliä, mutta ei onnistunut paikoissaan. Pelaajat tuskastuivat huolimattomiin suorituksiin ja näiden jälkeen syyllistyttiin liian paljon yksin yrittämiseen. Botnia käytti paikkansa hyvin ja Narukerä nukahti miesvartioinnissa pariin otteeseen. Botnia teki ottelun neljästä maalista kolme erikoistilanteista, kaksi vapaalyönneistä ja yhden kulmasta. Kerran Johansson karkasi läpiajoon kaaripallosta.

Toisella jaksolla Narukerä ajoi vimmatusti Botnian johtoa kiinni, mutta viimeistely ontui pahasti. Joukkue pystyi luomaan lukuisia tilanteita, mutta lieneekö keskittyminen ollut heikkoa, kun selvistäkään paikoista ei palloa saatu toimitetuksi maaliin? Myöskin Niko Laakso Botnian maalissa oli hyvä. Tommi Heikkilän kavennuksen jälkeen Teemu Määttä siirsi Botnian taas kahden maalin karkuteille. Botnian johto kesti aivan ottelun loppuhetkille, jolloin pelattiin käytännössä vai yhtä päätyä. Olli Ruotsalainen ja Aleksi Vihtilä onnistuivat viimeisellä viidellä minuutilla nostamaan vierailijat tasoihin.

Valmentaja Timo Aaltosen mukaan pelaajien asenteessa löytyy parannettavaa maalintekotilanteissa. Hyökkäyksien päättämisessä tulee olla kylmähermoisuutta ja määrätietoisuutta. Narukerän onnistuja oli Aleksi Vihtilä tehoillaan 2+1. Bandyliiga jatkuu Narukerän osalta lauantaina kotipelillä Oulun Luistinseuraa vastaan. Tämän ottelun jälkeen nähdään, onko Narukerällä mahdollisuuksia parantaa sarjasijoitustaan vai aloitetaanko keskittyminen playoffeihin.

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää