Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal murtui PJK:n käsittelyssä

 

MuSaFutsal murtui PJK:n käsittelyssä


Lauantaina Urheilutalolta poistui iloisena vierasjoukkue PJK kun he olivat käyneet ensin hakemassa sarjapisteet lukemin 3 - 10 (2 - 3). Tulos käytännössä tarkoitti sitä, että MuSan nousuhaaveet voidaan unohtaa. PJK sen sijaan jatkaa taisteluaan noususta. Ottelun alkutahdit löi kuitenkin isäntä-MuSa, sillä Sami Kaupin tarkka veto upposi PJK-maalin yläkulmaan ajassa 07.47. Syötön tarjosi MuSan kaikki maalit syöttänyt Juha Helander. MuSa siirtyi jo 2 - 0 johtton kun Jani Lehtinen liukui pallon maalin edestä sisään. Vajaamiehinen MuSa otti aikalisän mutta sen jälkeen PJK sai otteen täysin. Ennen taukoa PJK pisti pallon pitseihin kolmesti ja siirtyi tauolle 2 - 3-vierasjohdossa. Similä, Latvanen ja Lindroos maalareina. Toinen jakso alkoi MuSan kannalta hyvin, sillä ajassa 21.25 Niko Saarinen tasoitti lukemiksi 3 - 3. Mutta se ilo ei kauaa kestänyt. Ajassa 22.56 peli oli jo 3 - 5. MuSan taistelua ei tänään palkittu ja PJK kaunisteli lukemiksi tylyt 3 - 10 (2 - 3). Pahiten MuSaa kuritti ottelun parhaaksi palkittu Markus Lindroos tehoilla 3+5. Hyvänä säestäjänä toimi Valtteri Similä (4+1). MuSan parhaana palkittiin kaikki maalit syöttänyt ja lähes koko pelin ahkeroinut Juha Helander.

MuSan ottelut jatkuvat nyt vierasputkella, jossa kolme seuraavaa viikonloppua matkustetaan ja pelataan 4 peliä. Seuraava ottelu viikon päästä lauantaina Vaasassa, jossa kohdataan nousua putoajan paikalta hamuava Ruutupaidat. Viimeinen kotiottelu pelataan La 10.3 jolloin Mikko Seppälän valmentama ÅIFK saapuu Poriin.

MuSan tehot:
Helander 0+3
Kauppi 1+0
Lehtinen 1+0
Saarinen 1+0

Palkitut:
*** Lindroos (PJK)
** Helander (MuSa)
* Similä (PJK)

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää