Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle maalin tappio, katso ottelun kuvat

 

PoPalle maalin tappio, katso ottelun kuvat


PoPaFutsal ja TPK painivat torstaina Porin Urheilutalolla tasaväkisesti,  TPK:n ollessa maalin verran parempi lukemin 2-3 (1-2).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja molempien joukkueiden tarkasti puolustaessa. Molemmilla joukkueilla oli kuitenkin paikkansa ottelun alkupuolella, mutta palloja ei maaliin asti saatu. Ottelun tuomarikaksikkokin oli tullut paikalle, koska heidän nimensä futsalliigan otteluohjelmassa luki. PoPa siirtyi ennen ekan jakson puoliväliä ottelussa johtoon Sami Rantalan vedolla, kun TPK:n pelaaja sohi pallon omaan verkkoon yrittäessään "Pipon" laukausta katkaista. Puoliajan loppupuolella TPK rokotti PoPaa kahdesti löysästä puolustamisesta ja tauolle siirryttiin TPK:n johtaessa 2-1. TPK:n maalintekijöinä kunnostautuivat Juho Väinölä ja Christian Maja.

Toisella jaksolla peli jatkui tasaisena ja vaiherikkaana, kun joukkueet tekivät kaikkensa pelatessaan tärkeistä pisteistä. PoPa tasoitti pelin kulmapotkusta Sami Rantalan illan toisella maalilla. Hieman maalin jälkeen TPK siirtyi jälleen johtoon vaarattoman oloisen rajapotkun jälkeen, kun Tomi Tuomisen "muulinpommi" lävähti kaukaa yläkulmaan. Tämän jälkeen PoPa haki tasoitusta vimmatusti, myös ylivoimaa pöyrittäen mutta muutamista hyvistä "tonteista" huolimatta palloa ei maaliin saatu. Näin ottelu päättyi pettyneiden ja turhautuneiden PoPalaisten ja fanien harmiksi TPK:n 2-3 voittoon.

PoPan penkkiä luonteensa mukaan tunteella operoinut pelaajavalmentaja Keke Mäenpää oli ottelun jälkeen suurten ajatusten äärellä:

"PoPalle ottelu oli hirveän tärkeä sarjapaikan kannalta ja se näkyi tietenkin tunnetasolla. TPK oli tullut hakemaan tutulla rutiinilla lisäpisteitä hakiessaan paikkaansa varmoissa pleijari joukkueissa, varmasti tiedostaen pelin tärkeyden PoPalle. Ottaen huomioon ennakkoasetelman on selvää, että kentällä tapahtuu paljon. Moni sinisellä muovimatolla seissyt oli Porin urheilutalolle saavuttuaan väärässä paikassa, väärään aikaan ja väärässä hommassa. Monen olisi tarvinnut olla enemmän läsnä. Kasassa oli hyvät mausteet hyvään maamme korkeimman sarjatason futsalotteluun. Se oli ihan hyvä matsi. Se olisi voinut olla vielä parempikin. Kunpa kaikki olisi ollut läsnä."

Ottelun kuvakooste

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää