MuSa kärsi tappion Ylöjärvellä

Lauantaina MuSaFutsal matkusti Ylöjärvelle ja kohtasi Ryhdin. Ottelu päättyi 6 - 1 (2 - 0) kotivoittoon. Alkuun MuSa pystyi pitämään temmon alhaalla eikä mitään juoksuralleja nähty. Avausmaali tuli ensimmäisen jakso puolivälissä kun Ryhti sai pallon MuSa-maaliin. Muutama minuutti myöhemmin Ryhti iski toistamiseen. MuSakin pystyi lähentelemään Janne Peltosen vartioimaa maalia. Jannen hyvät otteet kuitenkin vesittivät yritykset. Tauolle lukemissa 2 - 0.

Toinen jakso oli lähes kuin toisinto ensimmäisestä. MuSakin sai paikkoja mutta ei saanut maalia millään. Ryhti teki tasaiseen tahtiin lukemiksi jo 5 - 0 ennenkuin MuSan parhaana palkittu Juha Helander iski vastaiskusta pallon alakulmaan ohi Peltosen. Ryhti iski vielä kertaallen loppulukemiksi 6 - 1. MuSan puolustuspään virheet kostautuivat tänään radikaalilla tavalla. Pieni pelaajarosteri kaipaakin nyt asennetta loppuihin peleihin,sillä sarjapaikka ei ole vielä varma. Onneksi ´päävastustajatkin´ hävisivät tänään. Sami Kauppi pelasi tänään kauden viimeisen ottelunsa, sillä leikkauspöytä kutsuu. MuSan parhaimmistoon Helanderin kanssa kuulunut Lasse Piira peräänkuuluttaa asennetta loppukaudeksi. Pahiten MuSaa kuritti Niko Innanen tehoin 2+1. Seuraavaksi palataan kotiin ja ensi lauantaina kohdataan Urheilutalolla ÅIFK.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori

Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.