Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS jatkaa tappiottomana

 
SBS jatkaa tappiottomana

SBS Pori sai tiistaina vieraakseen Kirkkonummen Rangersin, joten luvassa olisi siis uusinta viime kevään liigakarsinnasta, jolloin SBS oli parempi voitoin 3-0. Paremmuudesta ei jäänyt tälläkään kertaa epäselvyyttä, kun SBS takoi taululle selvät lukemat ja voitto jäi Poriin lukemin 12-5.

Ensimmäinen erä antoi jo hieman suuntaa tulevasta. Rangers pelasi kyllä yritteliäästi ja rohkeasti, mutta peli oli kuitenkin SBS:n kontrollissa. Maalipaikoissa kotijoukkue oli terävämpi kuin vierailijat ja erätauolle mentiin lukemissa 4-1.

Toinen erä oli kotijoukkueelta ensimmäistä vaisumpi. Ja Rangers pääsi peliin paremmin mukaan, onnistuen ajoittain luomaan painetta SBS-maalille. Maalinteossa onnistuttiin vuorotahtiin, molemmat kahdesti, tilanne siis 6-3 kahden erän jälkeen.

Kolmannessa erässä SBS sitten ratkaisi pelin itselleen. Nopeasta kavennusmaalista huolimatta Rangers ei löytänyt keinoja murtaa SBS:n tiivistä ryhmitystä ja päivän teeman mukaisesti kotijoukkue hyödynsi maalipaikkansa kovalla prosentilla. Lukemat taululla lopulta 12-5 summerin soidessa pelin päättymisen merkiksi.

Viikkopelit ovat aina hieman arvaamattomia, mutta tällä kertaa SBS tuntui olevan hyvin keskittynyt ja valmis. Ottelu oli kovatempoinen, sillä molempien joukkueiden tunnusmerkkinä on kova karvaus ja jatkuva paine. SBS oli kuitenkin selkeästi taitavampi ja rutinoidumpi joukkue ja piti ansaitusti pisteet Porissa.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää