Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nice Futikselle lauantaina vieraita Ahvenanmaalta

 

Nice Futikselle lauantaina vieraita Ahvenanmaalta


Lauantaina NiceFutiksen vieraaksi saapuu Åland United. Ottelu pelataan Porin urheilukeskuksen tuulisella tekonurmella. Kotijoukkueen ohjelma liigan avauskierroksilla on ollut kova. Avausottelusta Honkaa vastaan tuli tasapeli. Toisen kierroksen kotiottelusta HJK vie pisteet. Åland on taas jo pelannut kolme ottelua. Voitto Ilveksestä, tasapeli Kokkolan kanssa ja häviö PK-35:lle.

Nicen joukkueen pelaajat ovat kärsineet talven aikana vähän pienimmistä ja isommista vammoista. Tälle kierteelle ei ole loppua vielä näkynyt. Ruohomaan lisäksi Åland pelistä pois tulevat todennäköisesti olemaan Biodun "OBE" Obende ja Eeva-Liisa Laaksonen. Åland on taas paininut loukkaantumisten vuoksi Home grown-säännön kanssa. Viimeksi Kokkolaan joukkue oli lähdössä 13 pelaajalla. Home grown säännön mukaan puolet pöytäkirjaan merkittävistä pelaajista tulee olla kotimaan pelaajia. Tämän vuoksi Ålandin pöytäkirjaan piti saada vielä yksi kotimainen pelaaja.

Nice pelasi vielä keskiviikkona Suomen Cup pelin. Vastassa oli EPS. Ottelu päättyi 2-4 voittoon Espoossa. Nice oli liikkeellä hyvin nuorella kokoonpanolla. Tulevana lauantaina saatetaan kentällä nähdä samoja pelaajia. Ottelu alkaa Porissa lauantaina kello 16 tekonurmella.

Setälä kuntoutumassa Åland-peliin

Elina Setälän tilanne näyttää tällä hetkellä paljon paremmalta mitä muutama päivä sitten pelättiin. Näillä näkymin Nicen keskikentältä tulee löytymään numero kuusi tuomarin viheltäessä pelin käyntiin. Sen sijaan Eeva-Liisa Laaksonen ja Biodun "OBE" Obende tulevat olemaan kokoonpanossa mutta eivät näillä näkymin aloita. Ruohomaan tauko jatkuu vielä.

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää