Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bears selvään voittoon jättiläisistä

 

Bears selvään voittoon jättiläisistä


Pori Bears voitti launtaina 9.6. vastustajansa Helsingistä selvin lukemin ja mätti ottelussa lähes 700 hyökkäysjaardia. Hector Ayala heitti peräti yhdeksän touchdownia, joista Tony Sandhulle neljä. Muut maalintekijät olivat Topias Holopainen (3), Pauli Reunanen, Tommy Oksa ja Jesse Lahti. Puolustuksessa pelipäällä olivat erityisesti Xavier Andre (5+5), Osku Pekonen (6+1) ja Jesse Lahti (6+1). Bears jatkaa 1.divisioonan kärjessä puhtaalla pelillä (4-0).

Ottelun alusta asti Bears oli selvästi niskan päällä ja sen hyökkäykset rullasivat kentän päästä päähän mallikkaasti heittäen ja juosten. ECG:n puolustus ei kyennyt kuin hieman hidastamaan ja pelasi kyllä ottelun loppuun asti hyvin taistellen. Etenkin ECG:n takakentälle tapahtui kuitenkin jatkuvasti kohtalokkaita virheitä, joista Tony Sandhu ja Topias Holopainen ratkaisivat toistuvasti.

Bearsin juoksuhyökkäyksessä nähtiin hieman oudompia vastuunkantajia kun Samu Sjövall loukkasi hieman nilkkaansa ottelu alussa. Tero Järvenpää (100yds), Tommy Oksa ja FB:n paikalla tuurannut Juho Wiren onnistuivat kuitenkin mallikaasti.

Bearsin puolustus pelasti perusvarmasti, mutta ajoittain takakenttä nukahti ECG:n heiton kanssa ja vieraat saivat edettyä ajoittan kentälä nättejä siivuja. Vastustajan ainoa maalikin syntyi pitkien heittojen jälkitilanteesta. ECG:n heittopeli onkin ajoittain varsin laadukasta, mutta suorittaminen oli ainakin lauantaina melko epätasaista. Bearsin puolustus pysäyttikin vastajan lähentelyt melko lyhyeen.

Ensi lauantaina Bears matkaa kovaan otteluun 69ersia vastaan Helsingin Velodromille. Tässä ottelussa mitataan etenkin Bearsin puolutus nyt aivan uudella tavalla, kun vastassa on joukkue joka osaa sekä juosta että heittää. Bears hyökkäys on lisännyt mukavasti tehojaan kauden mittaan, joten niinikään monipuolisella hyökkäyspelillä Bearsilla on mahdolisuus tehdä pisteitä riittävästi. Yksi ratkaisuista tulee kuitenkin olemaan jälleen se, kumpi joukkeista pystyy pelaamaan kontroilloidumpaa peliä ja pitämään oman puolustuksen pois kentältä mahdollisimman paljon ilman takaiskuja.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pori Bears - logo

Bears - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee pelaamaan paikasta 1.divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa jälleen kaudella 2012.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
NFL:ään varattu linjamies Pori Bearsiin

NFL:ään varattu linjamies Pori Bearsiin

Amerikkalaisen jalkapallon ykkösdivisioonaan noussut Porin Bears on hankkinut kovan vahvistuksen puolustuksen linjaansa.

Lue lisää