Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

 

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan


Pori Bears – Kouvola Indians, 1.divisioonan välierä
Porin UK-tekonurmella 16.00

Bears lähtee pelaamaan paikasta 1.divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa jälleen kaudella 2012. Kun kauden tavoitteeksi ilmoitettiin paikka loppuottelussa, jotkut saattoivat pitää tätä nousijajoukkueelta liioiteltuna tavoitteena. Kausi on kuitenkin sujunut Bearsin odotuksiakin paremmin ja pelit ovat kahta lukuun ottamatta päättyneet Bearsin voittoon. Kilpailu on tosin loppua kohden kiristynyt, kun alkukaudella hieman yskähdelleet 69ers ja Indians ovat kirineet suoritustasonsa kauden alkua hallinneiden Nokian ja Porin rinnalle. Kun toisessa välierässä kohtaavat Nokia ja 69ers, voidaan varmuudella sanoa vain, että kaikilla joukkueilla on realistinen mahdollisuus edetä finaaliin. Pitkästä aikaa todellista trilleriä tarjolla.

Bearsilla on takanaan useampia Spagettimaljoja. Edellisen kerran Bears on selvinnyt ykkösen finaaliin vuonna 2008 - kaudella 2009 Bears hyytyi välieriin Kuopion käsittelyssä. Myös 2007, 2002, 2001 ja 1986 Bears on selviytynyt Spagettimaljaan. Nykyisestä  joukkueesta  Spagettimaljassa ovat aiemmin pelannut vain kourallinen pelaajia, osa nuoremmista ei ollut 2008 vielä kovin suuressa roolissa, joten nälkää varmasti riittää taistella paikasta ottelussa.

Bearsin kausi on ollut kovin karikkoinen huolimatta voitoista, sillä loukkaantumiset ovat verottaneet kauteen jo valmiiksi hieman kapealla rosterilla lähtenyttä joukkuetta. Toisaalta tämä on mahdollistanut uusien kasvojen peluuttamisen ja uusien pelaajien mahdollisuuden kasvaa joukkueen ratkaisijoiksi ja runkopelaajiksi.  Toisaalta turhan moni on joutunut raatamaan molemmin puolin palloa ja nähtäväksi jää miten suuri vaikutus tällä lopulta tulee ratkaisupeleissä olemaan. Usko omaan tekemiseen on kuitenkin kova ja voitontahto joukkueessa korkealla, sillä pelaajat ovat jo ehtineet  tutustua hyvin monipuolisimpiin rooleihinsa!

Kouvolalla tilanne on ollut hyvin samanlainen. Loukkaantumisia  ja vastoinkäymisiä on ollut kauden aikana ihan tarpeeksi. Loppukautta kohti joukkue näyttäisi saaneen juonesta kiinni. Kouvolan eniten vahvistunut osa-alue on ehdottomasti juoksupeli ja Porin puolustukselle haaste jälleen monipuolisempi. Kouvolalla on myös hampaankolossa kauden kaksi  aiempaa tappioon päättynyttä kohtaamista ja välierätappio vuodelta 2007. Kamppailusta tullee kiihkeä!

Bearsin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pori Bears - logo

Bears - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Bears selvään voittoon jättiläisistä

Bears selvään voittoon jättiläisistä

Pori Bears voitti launtaina 9.6. vastustajansa Helsingistä selvin lukemin ja mätti ottelussa lähes 700 hyökkäysjaardia.

Lue lisää
NFL:ään varattu linjamies Pori Bearsiin

NFL:ään varattu linjamies Pori Bearsiin

Amerikkalaisen jalkapallon ykkösdivisioonaan noussut Porin Bears on hankkinut kovan vahvistuksen puolustuksen linjaansa.

Lue lisää