Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz Futsal-Liigaan

 

FC Jazz Futsal-Liigaan


Porin Palloilijat ry:n Futsal-Liigan sarjapaikka siirtyy FC Jazzille. Suomen Palloliiton futsaljaos teki asiasta päätöksen 5. kesäkuuta.

PoPa oli asiassa aloitteellinen ja sen johtokunta esitti liigapaikan siirtoa FC Jazzin hallitukselle. Kun FC Jazz suostui ottamaan paikan vastaan, ja PoPan pelaajat halusivat siirtyä Jazziin, sarjapaikan siirtoon vaadittavat pykälät täyttyivät.

PoPan futsal-toiminta alkoi kaudella 2002-03. Kahden piirisarjan kauden jälkeen joukkue nousi valtakunnalliseen Futsal-Ykköseen, josta se eteni tappioitta Futsal-Liigaan.

Futsal-liigan avauskausi toi kuudennen sijan. Hyvän debyytin jälkeen PoPa oli kolme kautta mukana mitalitaistelussa saavuttaen neljännen sijan, SM-hopeaa (2008) ja SM-pronssia (2009).

Kolme viimeistä kautta olivat PoPalle vaikeampia, eikä joukkue ollut mukana mitalipeleissä.

Koko PoPan kymmenen vuoden futsal-taipaleen mukana ollut Timo Laurila pelasi yhtä vaille kaikki PoPan liigapelit (130). Mr. PoPa ei kuitenkaan ole harmissaan paidan värin vaihdoksesta.

- Sarjapaikan siirto on pelkästään toivottu asia. Eikä siirto tullut pelaajille mitenkään yllätyksenä, vaan asia oli hyvin valmisteltu ja harkittu jo pitkään. Sitä paitsi olen jo junnuna kantanut pitkään punaista Jazz-paitaa, joten mikään uusi juttu ei sekään ole, Laurila sanoo.

Laurila pelasi PoPa-uransa aikana myös kolme futsalmaaottelua.

- Olen ylpeä, että olen saanut olla mukana koko PoPan futsal-historian ajan, vaikka tietenkin yhden pelin väliin jääminen vähän harmittaa. Mutta ensi kaudellakin olen taas innolla mukana, jos vaan joukkueeseen mahdun, ”Tipu” vakuuttaa.

FC Jazzille futsalin liigapaikka tuo paljon mahdollisuuksia.

- Liigapaikan myötä olemme yksi harvoista suomalaisista urheiluseuroista, joka pystyy tarjoamaan yhteistyökumppaneille ympärivuotista näkyvyyttä, FC Jazzin puheenjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki muistuttaa.

- Odotan, että liigajoukkueen kotipeleistä saadaan tehtyä hienoja, yhteisöllisiä tapahtumia, joihin omat juniorimme tulevat mielellään kannustamaan omaa edustusjoukkuetta, Leivo-Jokimäki jatkaa.

FC Jazzin liigajoukkue aloittaa urheilullisen toimintansa heinäkuun alussa. Silloin tiedotetaan tarkemmin joukkueen taustoista ja pelaajista.

- FC Jazz haluaa tosissaan panostaa futsal-toimintaa. Joukkueesta on tarkoitus rakentaa mahdollisimman iskukykyinen jo alkavalle kaudelle, ja siitä eteenpäin kehittää toimintaa pitkäjänteisesti, Leivo-Jokimäki paaluttaa.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää