Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhuille kuusi uutta sopimusta

 

Karhuille kuusi uutta sopimusta


Karhujen kauden 2012-2013 joukkue alkaa saavuttamaan muotoaan. Karhut on kiinnittänyt ensi kaudeksi kuusi uutta pelaajaa. Pelaajista jokainen on harjoitellut joukkueen mukana kesän, antaen näyttöjä. Pelaajista kaksi on pelipaikaltaan puolustajia ja loput neljä hyökkääjiä.

Kokemusta joukkueeseen tuo 1981 syntynyt Ville Mattila. Mattilan pelipaikka on puolustaja. Loput uusista sopimuspelaajista ovat nuorempaa kaartia, joille ikää on kertynyt 18-20 -vuotta. Muita uusia pelaajia ovat puolustaja Ville-Petteri Kujansuu sekä hyökkääjät Teemu Mäkelä, Aapo Ollonqvist, Mikael Lindroos ja Joonas Salo.

Uusista pelaajista kaikki ovat harjoitelleet hyvin ja selvää kehittymistä kesän aikana on ollut havaittavissa. On ollut hienoa havaita kuinka nuoret antavat päivittäin kaikkensa kehittyäkseen pelaajina, haastaen samalla vanhemmat pelaajat antamaan aina kaikkensa. Esimerkiksi Teemu Mäkelä kuului vielä keväällä A-nuorten joukkueeseen, josta hänet nostettiin kokeilemaan miesten vauhtia toukokuun lopussa. Alkukankeuksien jälkeen Mäkelä pääsi kovempaan rytmiin mukaan ja onkin kehittynyt silmissä. Turussa käydyssä harjoitusottelussa Mäkelä oli kentän paras Karhu-pelaaja.

Myös taustaosasto saa vahvistusta kun aktiiviuransa viime kauteen Raumalla päättänyt Teemu Helin siirtyy joukkueen huoltojoukkoihin. Huoltojoukkojen lisäksi Hellu vahvistaa selvästi joukkueen korttirinkiä.

Uusien sopimusten myötä Karhuilla on sopimukset 22 pelaajan kanssa. (2 maalivahtia, 7 puolustajaa ja 13 hyökkääjää)
Joukkueeseen ei enää etsitä uusia pelaajia. Sopimuksettomia pelaajia on vielä muutama kokeella. Heidän jatkonsa joukkueessa ratkeaa syyskuussa.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää