Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsalin naiset hakevat menestystä

 

MuSaFutsalin naiset hakevat menestystä


MuSaFutsalin naiset aloittavat toisen kautensa Naisten Futsal Liigassa. Viime kausi päättyi jo alkulohkoon, joka oli pienoinen pettymys. Nyt lähdetäänkin hakemaan paikkaa lopputurnauksessa, jossa vain taivas on rajana. Joukkuetta on alettu kasata jo heti viime kauden jälkeen, eikä pelaajisto ole draamaattisesti muuttunut. Viime kauden joukkueesta Katri Rajala jää pois jatkuvien akillesjännevaivojen vuoksi. Maalissa pari peliä pelannut Paula Myllyoja miettii vielä ja tekee päätöksensä jalkapallokauden jälkeen. Uutena pelaajana tulee 17-vuotias Mira Laurila. Taustahenkilöstö ei ole viime kaudesta vaihtunut lainkaan, joten tutulla konseptilla lähdetään kauteen.

Pre-Season on jo hyvässä vauhdissa vaikka jalkapallokausi on vielä kesken. Joukkue harjoittelee miesten joukkueen kanssa, joten treeneissä mennään jo todella kovaa. Harjoitusotteluita on suunnitteilla mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. MuSa osallistuu myös Futsal Cupiin 11 muun joukkueen kanssa, joka saattaa alkaa ennen kauden alkua.

Naisten Liiga pelataan kolmessa lohkossa, jossa MuSan lohkossa A on seitsemän joukkuetta ja B-lohkossa kuusi sekä C-lohkossa viisi joukkuetta. Lohkojen kaksi parasta etenevät lopputurnaukseen. Liiga pelataan pääosin miniturnauksina MuSa aloittaa liigan Hämeenkyrössä (La 3.11) ja Porissa pelattava miniturnaus on vuorossa Su 6.1.2013. MuSaFutsalin kausikortilla pääsee ilmaiseksi katsomaan naisfutsalia.

Joukkueen valmentajana toimivan Juha Helanderin toiveissa olisi nostella Poikaa kauden päätteeksi. Pelaajista Juha nostaa esille viime kaudella maaleja mättäneen Tiina Rauhalan sekä yleisesti joka puolella kenttää häärivän Elina Setälän, joka on treeneissä ollut todella hyvä ja on innostunut lajista. Sanni Välilältä taas Juha odottaa huikeita suorituksia ja johtajuutta. Sanni on miesten joukkueessa pelaavan Jussin pikkusisko. Maalilla pelaa vasta 16-vuotias Siiri Lilja, joka pelasi uskomattoman viime kauden. Juha kertookin Siirin olevan yksi niistä, joka pitää mestaruushaaveita yllä pelistä toiseen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää