Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsalin naiset hakevat menestystä

 

MuSaFutsalin naiset hakevat menestystä


MuSaFutsalin naiset aloittavat toisen kautensa Naisten Futsal Liigassa. Viime kausi päättyi jo alkulohkoon, joka oli pienoinen pettymys. Nyt lähdetäänkin hakemaan paikkaa lopputurnauksessa, jossa vain taivas on rajana. Joukkuetta on alettu kasata jo heti viime kauden jälkeen, eikä pelaajisto ole draamaattisesti muuttunut. Viime kauden joukkueesta Katri Rajala jää pois jatkuvien akillesjännevaivojen vuoksi. Maalissa pari peliä pelannut Paula Myllyoja miettii vielä ja tekee päätöksensä jalkapallokauden jälkeen. Uutena pelaajana tulee 17-vuotias Mira Laurila. Taustahenkilöstö ei ole viime kaudesta vaihtunut lainkaan, joten tutulla konseptilla lähdetään kauteen.

Pre-Season on jo hyvässä vauhdissa vaikka jalkapallokausi on vielä kesken. Joukkue harjoittelee miesten joukkueen kanssa, joten treeneissä mennään jo todella kovaa. Harjoitusotteluita on suunnitteilla mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. MuSa osallistuu myös Futsal Cupiin 11 muun joukkueen kanssa, joka saattaa alkaa ennen kauden alkua.

Naisten Liiga pelataan kolmessa lohkossa, jossa MuSan lohkossa A on seitsemän joukkuetta ja B-lohkossa kuusi sekä C-lohkossa viisi joukkuetta. Lohkojen kaksi parasta etenevät lopputurnaukseen. Liiga pelataan pääosin miniturnauksina MuSa aloittaa liigan Hämeenkyrössä (La 3.11) ja Porissa pelattava miniturnaus on vuorossa Su 6.1.2013. MuSaFutsalin kausikortilla pääsee ilmaiseksi katsomaan naisfutsalia.

Joukkueen valmentajana toimivan Juha Helanderin toiveissa olisi nostella Poikaa kauden päätteeksi. Pelaajista Juha nostaa esille viime kaudella maaleja mättäneen Tiina Rauhalan sekä yleisesti joka puolella kenttää häärivän Elina Setälän, joka on treeneissä ollut todella hyvä ja on innostunut lajista. Sanni Välilältä taas Juha odottaa huikeita suorituksia ja johtajuutta. Sanni on miesten joukkueessa pelaavan Jussin pikkusisko. Maalilla pelaa vasta 16-vuotias Siiri Lilja, joka pelasi uskomattoman viime kauden. Juha kertookin Siirin olevan yksi niistä, joka pitää mestaruushaaveita yllä pelistä toiseen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää
MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen taistelu lopputurnauspaikasta päättyy tulevana lauantaina kun lohkovaihe saadaan päätökseen.

Lue lisää