Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Salonen palaa Karhuihin

 

Ville Salonen palaa Karhuihin


Karhujen tärkeimpiin pelaajiin vuosikaudet kuulunut Ville Salonen on palannut Karhujen vahvuuteen. Salonen pukee ensi kertaa Karhu-paidan päälleen jo sunnuntain Top Team -ottelussa. 

Viime kauden päätteeksi Salonen päätti pitää välivuoden salibandystä, mutta nyt on tilanne muuttunut ainakin toistaiseksi. Salonen on harjoitellut viimeiset kaksi viikkoa joukkueen mukana, mutta pidempää sopimusta miehen kanssa ei vielä ole tehty. Salonen on sopinut yhdessä joukkueen valmennuksen kanssa olevansa mukana "viikko kerrallaan" -periaatteella, Tilanne on Salosen kannalta täysin ymmärrettävä. Mies ei halua sitoa itseään näin nopeasti mihinkään pidempiaikaiseen. Syyt välivuoden pitämiselle ovat varmasti vieläkin tuoreessa muistissa ja mies haluaakin katsoa rauhassa miltä harjoittelu ja pelaaminen tällä hetkellä maistuu.

Joka tapauksessa Salonen on erittäin tervetullut lisä nuoreen joukkueeseen ja valmennuksessa hierotaankin käsiä yhteen tämän mahdollisuuden takia. Salosen kuntopuoli ei ymmärrettävästi ole vielä riittävällä tasolla, mutta miehen taidot ja muu merkitys joukkueelle on sitä luokkaa, että mies on nykyisellä kunnollaankin valtava vahvistus joukkueeseen. Salosta peluutetaan sunnuntaina sen mukaan mitä kunto kestää, mutta lähtökohtaisesti mies ottaa heti paikan joukkueen ykköskentästä Lepolan ja Prokin rinnalta. Katsotaan sitten pelissä kuinka kauan ukko jaksaa siellä painia.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleSalonen

Ville Salonen

4.4.1987
Tiedot


Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää
Ville Salonen ja Tatu Ruohonen jatkavat Karhuissa

Ville Salonen ja Tatu Ruohonen jatkavat Karhuissa

Salibandyn Divariin valmistautuva Karhut on solminut kaksi uutta jatkosopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveissä jatkavat kokeneet hyökkääjä Ville Salonen ja puolustaja Tatu Ruohonen.

Lue lisää
Tomi Jerkku palaa Karhujen riveihin

Tomi Jerkku palaa Karhujen riveihin

Tulevaan Divari-kauteen valmistautuva porilaisjoukkue sai huhtikuun päätteeksi mieluisan paluumuuttajan. Viime kaudella Salibandyliigassa LASBia edustanut hyökkääjä Tomi Jerkku palaa Poriin.

Lue lisää
Nokia järjesti turpakäräjät

Nokia järjesti turpakäräjät

Karhujen ja Nokian KrP:n ottelusta muodostui avauserän jälkeen painajainen kotijoukkueelle. Vierailija KrP kylvetti Karhuja urakalla ja tuloksena oli seuran liigahistorian suurinumeroisin tappio maalein 2-15.

Lue lisää