Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla tuplaviikonloppu vieraskentällä

 

MuSalla tuplaviikonloppu vieraskentällä


MuSa pelaa tulevana viikonloppuna kaksi peliä ja kummatkin vieraskentällä. Ensiksi lauantaina suunnataan Jyväskylään, jossa vastaan asettuu PTU:n karsinnoissa pudottanut Liikunnan Riemu. Riemu pelaa nyt ensimmäistä kauttaan Ykkösessä. Luvassa on melkoinen spektaakkeli jos on uskomista Riemun kotisivujen ennakkoon.

MuSa aloitti kauden kotitappiolla FC Raumaa vastaan ottelussa, jossa kumpi tahansa olisi voinut ottaa pisteet. FC Rauman paremman viimeistelyn ansiosta pisteet lähtivät Raumalle lukemin 2 - 4 (1 - 2). MuSan molemmat maalit iski pelaajavalmentaja Juha Helander, joka valittiinkin MuSan parhaaksi. Molempiin osumiin syötön tarjoili Tommi Järvinen. Riemun kausi alkoi vierastasapelillä 4 - 4 (2 - 2) liigasta pudonnutta Loisketta vastaan. Ahnein pisteidentekijä oli tehoilla 1+2 Janne Törmänen. Ville Vähäkoitti iski 2 maalia.

Sunnuntaina matkataan siis Lempäälään, jossa Hakkarin salissa vastaan tulee Loiske. Loiske avasi siis kautensa Riemua vastaan yllä olevalla 4 - 4 tasurilla. Loiskeelta tehoilivat Joona Nieminen (3+1) sekä Manu Helminen (1+2). Loiskeen pelaajista kannattaa huomioida myös Loiskeessa lähes legendan asemaan noussutta Markus Sairialaa, joka palasi takaisin Lempäälään parin kauden Tampereen vierailun jälkeen. Ilveksessä Sairiala sai tililleen kaksi Suomen Mestaruutta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää